![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תראה אני לא כזה מבין במערכות וווינדוסים אבל כל פעם יוצאת לך מערכת הפעלה חדשה, כל פעם שיוצאת לך מערכת אחת כבר מתכננים את המערכת הבאה. תיודע למה יצא ווינדוס XP - כי אחרי 98 כבר לא היו חידושים לפי מה שהבנתי והם היו זקוקים לחידוש שיעלה את העיניין במייקרוסופט. יצא ווינדוס ויסטה? כבר מדברים על הווינדוס הבא אבל כל מה שהם מציגים בכל מערכת הפעלה חדשה זה גרפיקה, ניהול שולחן העבודה וזהו... תכלס מה זה עוזר לנו? אם היית רואה תמערכת הפעלה החדשה שתבוא אחרי ויסטה תבין שאז שולחן העבודה שלנו יהיה תלת-מימד וכמו "חדר" ועל הקירות יהיו התיקיות או קבצים וכדומה. וזה תכלס טיפשי לאלה! הנקודה שלי היא שאנשים קונים את זה רק בגלל השיפורים שהם בעצם גראפים - בלי קשר למערכת עצמה כי כל האנשים הממוצעים מודעים רק לשינויים והשיפורים הגראפים. אני לא יודע איך מייקרוסופט עובדת אבל תכלס אין מצב שהם יתכתנו מחדש את המערכת נכון? אז אנחנו בעצם משתמשים במערכת עם קוד בן למעלה מעשור... ![]() בכל מקרה אין צורך להגיב על זה כי זו סטיה מהנושא.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|