|
|
|
|
# 1 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
אמא...!! אני בלינוקס , טוב אני בהרצה כרגע , בנתיים מרשים ביותר!
נוח ויפה!! נראה מה הלאה |
|
|
|
# 2 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
ד"א שמות של דברים מועילים: k3b - תוכנת צריבה כמו נרו (כנס ליישומים, ואז באפשרות האחרונה הוסף\הסר יישומים או משהו כזה) beryl - תוכנה לאפקטים https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3529 - תיקון הCTRL+___ בדפדפן פיירפוקס בלינוקס (שים לב שאתה לא יכול להשתמש בCTRL+A והכל) kopete - תוכנה עם רוב הפרוטוקלים הקיימים (ICQ, MSN, AOL וכו') kftp - תוכנה להעלאת דברים בהצלחה! ![]() |
|
|
|
|
# 3 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה לכולם
אני מקווה להסתדר.. |
|
|
|
# 4 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב , תודה לכולם , אני נהנה עם הלינוקס ובמגביל הווינדוס
![]() |
|
|
|
# 5 |
|
Winner
|
המערכת הזאת חינמית?
אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה?
|
# 6 |
|
Winner
|
ועם windows XP professional זה יעבוד?
|
# 7 |
|
חבר וותיק
|
יאפ, לא משנה באיזה שפה.
אני לא בטוח אם תיקנו את הבאג של הוויסטה כבר, אבל באובנטו 6.10 שהתקנתי יחסית דיי מזמן היה את הבאג הזה והוא עצבן אותי כי הייתי חייב לפרמט. אולי תיקנו את זה ב7.04, לא היה לי וויסטה בזמן שהתקנתי את 7.04... |
|
|
|
# 8 |
|
הוסטסניון
|
הזמנתי דיסק, למקרה שאני הרכוש איזה מחשב יד 2 ולא יהיה עליו ווינדוס (בנוסף ל30 דיסקים שהזמנתי הביתה, 40 לבן דוד ועוד כמה לבית ספר)
|
|
|
|
# 9 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
|
|
|
# 10 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
discer, יש סיבה הגיונית לזה שהזמנת עבורך 30 דיסקים? ועוד 40 לבן דוד? למכור אתם לא יכולים, אז מה כבר תעשו? תתלו על קירות בתור פוסטר?
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|