|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
גם לי היה קטע עם אבי בזמנו שהוא לא עונה לטלפונים ואני מאמין שאז היד שלו לא הייתה שבורה.
ודי כבר עם התגובות "מה לא יכול להיות! זו חוצפה לפתוח את הפוסט! תתעוררו, הבן אדם רשם מנקודת מבט שלו ולא שתעירו לו לא לפתוח את הפוסט ולהיות חוקר משטרתי כדי שיוכיח לכם שעשה את זה. הוא ניסה לתפוס את אבי בכל דרך אפשרית, אבי לא חזר, סוף הסיפור. בתור אחד שהיה בסרט הזה כבר והפסיד גם כסף, כנראה אבי דואג לאינטרסים שלו בלקוחות גדולים או בלקוחות שלא עושים יותר מדי כאב ראש. מי שיחפש את הפוסט שלי בעבר, יבין טוב טוב על מה אני מדבר. אבי לא טלית שכולה תכלת. יום טוב.
# 2 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
shlomi_1,
קיבלת אזהרה. (השלב הבא הוא הגבלה) אתה משחק איתי משחקים? מי לא יגיב כאן יותר? אדון שלומי שהוגבל בגישותיו. loads וPro-Host.co.il, את הכביסה המלוכלכלת ביניכם תשאירו מחוץ להוסטס, זה לא דיון אישי ואתם לא מגיבים כאן על כל תגובה כרצונכם. ראו זאת כאזהרה אחרונה. הודעות של סנגוריה אחד על השני/ הודעות שנכתבו יותר מפעם אחת (כפוליות של הודעות)/ דו שיח שלא קשור לביקורת וכביסה מלוכלכת בין משתמשים הוסרו. אזהרות מתחילות להתעופף פה מההודעה הבאה שעוברת את הגבול. |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אם אבי לא עונה באותו רגע הוא חוזר אליך ומטפל בבעיה ואם יש בעיה בשרת יודע לפצות אותך בשרת טוב יותר פי 2 אם לא 3 !
אז תחשוב לבד .. זה שאתה מריץ שרתי משחק על שרת שהוא לא שלך וכל השרת שקיבלת הוא בעיקרון לא שלך כי לא שילמת על השרת כולו אלה על חלק ממנו ואתה מריץ שרתי משחק זה בעה שלך אני במקום אבי הייתי מקפיא לך את החשבון וזהו.
אקס מנהל
|
שאלה, נחתם חוזה בין אור לבין אבי לגבי מה מותר לו להריץ? אם לא אז אור לא עבר על שום חוק ומבחינת אור הוא משלם את הכסף לפי מה שנדרש ממנו (זה שהוא מאחר בתשלום זה משהו אחר, אם אבי ויתר לו עד עכשיו הוא לא יכול להפיל הכל על זה, כי הוא יודע שהוא יקבל את התשלום במוקדם או במאוחר).
כל עוד שוכר השרת משלם על השרת, הוא שייך לשוכר מהבחינה החוקית וההגיונית. |
![]() |
# 5 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
אני סובל מעל חצי שנה מהסיפור הזה-זה לא מאתמול. זה ממש לא לפתוח ישר את הביקורת-הביקורת הזאת בושלה ותוכננה כבר מלפני 3 חודשים. ושלומי כבר עניתי לך על זה למעלה \/
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
או קיי, זה הרג אותי!! אני אף פעם לא קניתי מLOM דיברתי עם אבי אולי פעם אחת בקושי אבל החברה יצרה עלי רושם רציני מאוד ואם אני מתי שהו ארצה לקנות שרת/איחסון/לא חשוב מה, LOM תהיה החברה הראשונה שאני אפנה אליה בגלל זה, ובגלל שחברים שלי לקוחות/היו לקוחות של אבי והם מרוצים/היו מרוצים קשה לי להאמין לביקורת הזאת |
|
![]() |
# 7 |
חסום
|
WOW , מה שהולך פה ..
כמה תגובות ועל מה ? על שקר ? אז לתגובה שלי : אני אישית לקוח של אבי כבר מעל לשנה . ואת האמת וכל האמת ואך ורק את האמת ? אני מאוד מאוד מאוד מרוצה . אבי היה לצידי גם כשלו היה קשה וגם כשלי היה קשה . אבי בחור נפלא , שמתייצב לצד לקוחותיו כשקשה להם לשלם בזמן , מתחשב ברצונות של לקוחותיו עוזר תומך בכל עת ובעיקר - עונה בכל עת לא הייתה ולו פעם אחת שאבי לא ענה לי . אז נכון - יש מענה קולי , חשבת אולי למה ? כדי שכל הלקוחות שמתקשרים אליו יקבלו מענה ראוי ושהוא יחזור לכולם לאחר מכן . בכל מצב , יחד עם המענה הזה , אני מצליח להשיג את אבי ת-מ-י-ד . אם לא בטלפון , אז באיי סי קיו ואם לא באיי סי קיו , אז במייל . למרות שלמייל אף פעם לא הגעתי כי הוא תמיד אבל תמיד עונה באיי סי קיו ... חשוב להדגיש שכל השרתים שיש לי אצל אבי בכלל לא של אבי אלא שלי - קנויים באופן עצמאי והוא טיפל לי בכל השרתים - ללא כל עלות ! הבנאדם היה כאן למעני גם כשאחד השרתים שלי התחמם והיה בחוסר פעילות , הוא עבד הרבה שעות כדי לנסות להחזיר אותו לאוויר - בסוף הוא החזיר אותו . והוא לא חייב לי כ-ל-ו-ם . למה ? כי זה לא שרת מושכר , זה שרת שלי . מסקנה ? אבי נותן מעל ומעבר ללקוחות שלו ואני מרוצה ממנו מאוד . כל מה שכתוב כאן למעלה הוא שקר מוחלט ואני נפגע מהביקורת הזו בשביל אבי ואפילו יותר , כי יש אנשים שפשוט לא יודעים להעריך את מה שנותנים להם . אני מאחל לאבי - לקוחות טובים יותר , שיודעים להעריך מה זו תמיכה ושירות . בברכה , ליאור . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|