![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
FRESH-SERV לאחר בעיות שהיו לו עם השרת הראשי הוא דאג שיקומו שלושה שרתים של גיבוי יומי רצוץ ללקוחות.
שירות מעולה, גיא אחלה בן-אדם שמחזיק חברה מהסרטים! בהצלחה בקנייה, ממליץ בחום רב על FreshServ |
![]() |
# 12 |
אחראי פורום
|
היי,
תודה רבה לכל הממליצים ![]() מה שכן, לא הבנתי למה כולם פה רושמים FRESH-SERV...זה FreshServ ![]() פותח האשכול, במידה ותבחר בנו, אני זמין - 03-9501134 או לחלופין 0509240124 (אם אני לא עונה, בפלאפון - תשאיר הודעה/שלח SMS ואחזור אליך). (במקרה דחוף - admin at freshserv.net). המשך יום נעים ושבוע טוב!.
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 14 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
תודה אושר ועומרי.
Omri Shalev באותה מידה אפשר להציג את הביקורות השלילות על העסק פרשסרב בשבועיים האחרונים. |
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
פראשסרב שולטים
אין על פראשסרב. [לקוח מרוצה]! |
![]() |
# 17 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
רק שאתה מוזמן לבדוק עם פותח האשכול (של הביקורת הרעה) מי באמת צדק ומה נסגר |קורץ| . המשך יום נעים, ותודה לכולם!. עריכה: פותח האשכול, כדי שלא תתאמץ, המצב הקיים הוא: FreshServ - 10 Safe-Host - 4
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 19-04-07 at 06:54.. |
|
![]() |
# 18 |
חבר על
|
FreshServ!
אחרי הנפילות הכל טס ואין בעיתו בכלל! נראה לי זה איזה 100% UPTIME ![]() באמת, הכל טס מעולה ובלי בעיות וגיא בחור אחלה שכיף לדבר איתו. לגבי Safe-Host, אני בטוח שהם גם טובים, אך מה לעשות, אין חכם יותר מבעל ניסיון, והייתי אצל גיא המון זמן, ו-FreshServ גם יותר וותיקים. |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
שניה שאני יבין, למה נראה לכם שנדב לא יודע לתחזק שרת?
הוא יודע ואפילו יותר מזה. הייתם לקוחות שלו שאתם יודעים?ישר אומרים בלי לבדוק אפילו. ראיתם פה את נדב לא זמין?אני אישית לא. ביקשתי מנדב משהו הכי קטן והוא אמר ישר "אין בעיה" ואפילו שלא הייתי לקוח שלו. עכשיו כשאני כבר חודשיים אצלו כלקוח מרוצה, לא חושב פעמיים ומתכוון להמשיך להתאכסן אצלו לפחות לעוד חצי שנה. נכון, הביקורת השלילית על סייף הוסט גרמה לכם להבין שנדב לא יודע לתחזק ולהפעיל שרת, אבל זה ממש לא נכון. בקיצור ולעניין, נדב אחד התותחים. |
![]() |
# 20 |
חבר על
|
ממליץ לך על safe-host מניסיון אישי.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|