|
|
# 23 |
|
חסום
|
אחח .. bug-host .. מי יתן ואלוהים יכניס לך קצת שכל לקבסה שלך שם למעלה .
תגיד לי מה אתה ילד קטן ? (בעצם .. אתה בן 13 ..) מה אתה דוחף את האף שלך לכל חור ? אני מאמין ש Gaming-Serv חברה מאוד מקצועית ולך בטח שאין זכות לתת עליהם ביקורת כל עוד אתה לא לקוח שלהם .. הלקוח ורק הלקוח צריך להיכנס לכאן ולרשום טענותיו , בתור מנהל חברה מתחרה הביקורת הנ"ל כלל לא לגיטימית ואם הייתי מנהל בהוסטס לא הייתי נותן לביקורת להגיע ל3 עמודים !!!! אתה רק מוציא שם רע לך ולחברתך , אתה מוציא שם של נאג'ס שכל החיים שלו רק מנסה להרוס לאחרים ולא נותן הזדמנות ולתחרות בריאה וכשרה . אני יודע בדיוק את האינטרס שלך . מכיר את כל החברות כמוך . אתה פשוט מצפה להזדמנות בה Gaming-Serv יחזירו את הכסף ללקוח ולאחר מכן תוכל להכניס אותו ללקוח בחברתך עם הכסף שהוחזר מהחברה . מה אתה חושב שאנחנו טיפשים ? שלא עלינו על זה כבר ? האינטרס שלך זה לא לעזור לו , האינטרס שלך זה להרוויח עוד לקוח ובאותה ההזדמנות לנסות ולרמוס את שמה של חברה טובה . אני מציע לך להתחיל להירגע , לערוך את ההודעה שלך ולהתחיל להתנהג בהתאם . בינתיים , אתה רק הורס לעצמך ומבייש את עצמך תוך דחיפת האף שלך למקומות שלא צריך לדחוף אותו אליהם . פשוט בושה מה שהולך כאן בקהילת הוסטס , ביקורת מצליחה לשרוד 3 עמודים מבלי פיקוח של אף מנהל בקהילה . פשוט בושה . |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 2 (0 חברים ו- 2 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|