![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
יכול להיות שאני בתור לקוח של נדב נכנס למירק ולא רואה את זה אפילו?או שרק חייב לאותו חדר לפחות פעם אחת.
אגב, אני לא משתמש במירק אבל ברצוני לדעת. |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה אתה רוצה ?
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
|
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
מצטער על הבורות, אני לא מבין בכל זה.
שאלתי כי רציתי לדעת, ישר לתקוף? |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ב. אם אתה יודע שאתה בור בנושא הזה, אז תלך לקטגוריה אחרת ותשאל לפני. או הודעה פרטית אצלי ואסביר, אל תגיב לא קשור בשביל להגן עליו, ואז תגיד שאתה בור ..
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
|
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
דווקא כן רץ, יש שרת IRC שקיים כבר שבוע וחצי, irc.bbf.co.il.
|
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
טוב שהזכרת לי כמעט שכחתי מהעניין הזה, אבל זה לא לעניין פה, מישהו בעל עסק די מוכר שנמצא גם בפורום הריץ לי על השרת שרת מירק ושרתי וונטרילו לא חוקיים. העניין סודר כבר מלפני כמה ימים. ואל תגיד שזה בגלל אבטחת השרת, הייתה לו גישה.
|
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
היית לו גישה, ובגלל עצלנות, או לא יודע מה ניסית לעשות, הוא המשיך להפיץ, רק שפניתי לאנשים שמעליך אז טיפלת בבעיה.
|
![]() |
# 19 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
וממ לפותח האשכול, בכללי אם נגיד והייתי במקום נדב, והיית אומר לי כי חשבון זה וזה מריצים ככה וככה וזה לא חוקי, מבלי לקבל הוכחה מוצקת גם אני לא הייתי מתייחס בכלל למה שאתה אומר... (נכון, אני הייתי אולי בודק בכל מקרה אבל נגיד ולא היה לי את הידע לבדוק ולמצוא שאתה צודק, בלי הוכחה מוצקת לא הייתי סוגר לאותו הלקוח את השרת). מקווה שתפתרו את העניין... המשך יום נעים ושבוע טוב!.
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ובקשר לזה שלא בדקתי את העניין, תאמין לי שלא היה לי זמן כי חצי דקה לאחר שהוא דיבר איתי אבי כבר פנה אליי. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|