![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בדיחת 1 באפריל באיחור?
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
# 14 |
חבר פורום
|
חח, תודה חברה
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
כמה עצות לקידום העסק:
א). חבילות איכסון באתר צריך לדעתי שכל אחת תיהיה מעל 30 ש"ח אחרי זה אין רווח. ב). לנסות הרבה צורות תשלום לא רק העברה בנקאית, אפשר פיפל, סליקת אשראי , דואר וכו'. ג). לנסות לקדם את העסק במנועי החיפוש בעיקר גוגל דרך החלפת לינקים. ד). להתייחס ללקוחות חסות כמו כל לקוח ולא להתייחס בזלזול וכו'. ה). בהוסטס לדוגמא נסה בכל אשכול בקשת איחסון( בתשלום) להציע את עצמך. ו). לרשום את העסק שלך כמורשה. בהצלחה אני מקווה שטיפים אלה יעזרו לך. ![]() |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
עזוב אותך שטויות, תמכור את כל מה שיש.
ואם ידעת שחברשך לא מתכוון להוציא שקל, אז ההית אומר שאתה לא רוצה להיות שותף איתו כבר מהרגע הראשון. |
![]() |
![]() |
# 17 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
למי שמעלי
הוא אמר שחבר שלו פתח אתר אחר ומרוויח יותר עם השקעה מינימאלית |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
לא יעזור לו לייקר את החבילות, כשיש כל כך הרבה חברות אחרות בשוק במחירים זולים יותר וותיקים יותר.
ושלא תחשוב אגב שאתה תרוויח בחודש הראשון שלך, במיוחד בעסק שלא מחדש שומדבר. לפני שאני הרווחתי בפיתוח ובניית אתרים השקעתי המון המון כסף שהיה לי, וויתרתי על שיעורי נהיגה לתקופה מסויימת, ואחר כך הגיע הכסף, וממשיך להגיע. דע לך, למשך החיים שלך, לפני שמקימים משהו, אפילו לפני שקונים סלון חדש או טלוויזיה חדשה, חוקרים.. לומדים יותר על הנושא ולומדים יותר על השוק, רואים מה משתלם ומה לא. אם היית שואל פה אנשים אם כדאי להקים, לרוב היו אומרים לך שלא. אבל לך תדע, אולי העסק שאתה מקים ינוהל כמו שצריך ויהפוך למצליח מאוד, לרוב זה לא קורה. אני רק יכול להגיד לך, שתעשה מאמצים כדי שזה יצליח, אל תוותר.
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|