|
![]() |
# 1 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
חלאס עם התלונות,ד"א המחירים של התיכנות פה כבר התחילו בהוסטס הישן אז בלי שטויות ובלבולים... ותדע שעד האשכול הזה...ראיתי את ההודעות שלך בפורום ולא היה לי דעה רעה לגביך..אבל עכשיו...אני באמת שאני אתייחס אליך כמו שאתה בעקיפין (אני מתכנת הרי לא?) מתייחס אליי.. |
|
![]() |
# 2 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
"משוגע" ![]() רק בגלל ילדים בכייניים הוסטס נהרס. (ציינתי את זה גם בתגובה הקודמת שלי) |
|
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הוא כנראה חיפש מישהו שיתכנת לו במחיר שוקו... אבל הוא כנראה לא מצא אז הוא מתלונן פה... אחי, אין לחם-אין עוגה! ולפעמים כדי לקבל עוגה טעימה צריך הרבה לחם... אין מה לעשות! לפני שאתה פותח עסק/אתר/משהו שצריך בו תיכנות אתה צריך לבדוק את הכל! והוסטס נהרס בגלל נאבים שמספימים כי הם גילו ש20 ש"ח זה יותר ממה שאבא ואמא יכולים לתת...
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הייתי אפילו מבקש ממך (פותח האשכול) לחזור בך... |
|
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אז זהו ש.. הוסטס לא נהרס .
זה מצוין שהם החליפו הנהלה, קצת חדשנות לא תזיק .
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רק חלק ממנו וכל אחד והדעה שלו ואני מכבד אותה |
|
![]() |
# 8 |
משתמש חדש
|
איפה הימים הטובים ששרת משחק היה עולה 250 שקל ל 12 איש?!
לפי דעתי חוק החברות צריך להיכנס מהר מאד. ויעיף את כול הילדים שיש להם חברה של ה 100 שקל. וככה התחרות לא תיהיה מחיר אלא תיהיה איכות ויהיה זמן להשקיע באיכות ולא במחיר. וחוץ מיזה לא משנה איזה חברה תתאחסן לאחר חוק החברות על כולם תוכל לסמוך כי הם יהיה חברות רציניות ומשקעות. ואחרי חוק החברות בביקורות חברות יהיה רק תגובות טובות. זה התקווה שלי! |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
6 אלף שקל תשלם מס ואז תדרוש כזה מחיר מופלג יותר מחברות. ועכשיו לרפי אני לא בכיין אני רוצה להסביר לכם למה זה קרה ואל תאשימו את הבעלים החדש בכלום וצודקים שיהיה חברות שלא מוכרות מתחת ל40 שקל חבילה . |
|
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ואני לא חושב שמישהו הציע לך 6000 בשביל הפורטל שרצית.... Last edited by meshuga; 01-11-05 at 19:46.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|