|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
התקשרתי להוט, הפנו לספקית.
התקשרתי לספקית, הפנו אותי ל-Ad-Aware. אני סורק עם ה-Kaspersky אולי הוא ימצא משהו. אבל מה שמדאיג אותי, אבודים, עונה 3, פרק 12, יש 15873 מקורות, והוא איתר רק 33 (מוריד על 1.2Kbps), אין סיכוי ש-012/HOT הגבילו אותי אנאערף? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תתקשר להוט ותתעקש , הוט יכולים להפנות אותך עד מחר , אבל הם חייבים לבדוק את הבעיה ולא להפנות אותך. רק כשתתחיל לצעוק עליהם , הם יתחילו להבין. נסה להוריד קובץ ב - HTTP , תבדוק על כמה הוא מוריד. (KBPS) ("אחד שיודע") |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אמממ
אני בברק גם 1.5MB מוריד לי בטורנט לא יורד מה150 בדר"כ 200+ לדוגמא משחק של 6 GB יורד לי תוך לילה אחד... לדעתי תקשר אליהם וגתדי דבר פשוט או שאתם מסדרים או שאני עובר בדיוק בבזק יש עכשיו את הדבר הזה שעוזרים לך להשתחרר מההתחייבות (בכוונה עשו את זה ראו שהרבה אנשים יש להם בעיות עם הוטא בל קשה להם להשתחרר אז ככה מושכים לקוחות) |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ספקיות האינטרנט מקבילות את ההורדה בתוכנות השיתוף השונות. חבל לך על המאמץ. אני סבלתי עם אינטרנט זהב חודשיים ממהירויות נמוכות, בדיוק כמוך. עכשיו תודה לאל המהירות חזרה להיות רגילה ויש ניצולת מלאה של רוחב הפס. שום טלפונים להוט או 012 ישנו את המצב. מציע לך לעבור לבזק בינלאומי, יש להם את התשתית הכי טובה בארץ כיום והמחירים שלהם מעולים. תתקשר ותבקש יוזר ניסיון ותבדוק את המהירויות.
עריכה: ד"א, אני מקווה שאתה מודע לעובדה ש-012 ונטויז'ן הם החברות היחידות שמגבילות את כמות ההורדה שלך בחודש. ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון