![]() |
# 21 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תקשיב, לדעתי - כיום אין מערכת PHP מוכנה שמגיעה לקרסוליים של VB.
תראה לי אחת שבגדלים כמו של FXP לא תיצור עומסים, אולי פחות בקצת אולי יותר בקצת אבל בתכלס זה אותו דבר בערך, ואתה לא יכול להעלים עין מכל הפיצ'רים. אתה לא אוהב פיצ'רים? בגלל זה VB היא מערכת כל כלך טובה, פשוט תבטל אותם דרך פאנל הניהול האישי ואופה - הנה לך מערכת בלי פיצ'רים. זו מערכת שיודעת להתאים את עצמה לכל דבר, ושווה את המחיר שלה. וד"א בקשר לאחזקה, מי שמחזיק אתר גדול יוצר רווחים גדולים שבד"כ מכסים את ההוצאות על השרת ואף מכניסים בהרבה יותר לכיס. |
![]() |
![]() |
# 22 | ||
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
שמע בעיקרון יש משהו במה ש-roy אומר. הגודל מקשה על התהליך, מאריך אותו ודורש מחשב מטורף להמיר מסדים בגדלים כאלה. אני לא חושב שהשרת הנוכחי שלנו (Dual Xeon 3.0) יעמוד בעומס של המרת מסד, הוא בקושי עומד בעומס המשתמשים [ספוילר - שרת חדש נכנס ממש בימים אלה לסמייל, שרת מטורף שיריץ את FXP בצורה שותפת ומהירה P;]. ציטוט:
העומס שכזאת מערכת יוצרת מטורף, שרת שאמור להחזיק אתה עם X כמות מחוברים יחזיק X:2 כמות מחוברים על מערכת vBulletin וזה נתונים ידועים.
![]() |
# 23 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני מוכן להביא לך אדמין על מערכת נסיונות שלי שתראה את האפשרויות ואת המערכת בפעולה. |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אני לא יכול להתווכח איתך מה יותר כבד או מי יותר כבד כי אתה הבחור עם הנסיון כאן. אבל אני אישית לא הייתי מוותר על VB אלא אם כן האלטרנטיבה היא מערכת שמתוכנתת במיוחד בשביל האתר שלי. |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 26 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
|
ציטוט:
![]() הכל יעבוד לך "קצת" איטי ובדיוק מאותה סיבה לא מריצים מערכת vBulletin על אתר ענק.
![]() |
# 28 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 29 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לא יאיר, אין משהו במה שאתה אומר.
מה זה קשור? אתה רוצה להחזיק פורום עם נוחיות למשתמשים? האתר שלך גדול? תפרסם בו, תשיג כסף, תשיג שרת חזק ותכסה את ההוצאות ואף תרוויח! אין כזה דבר הצלחה בחינם... אתה צריך שרת חזק כדי להחזיק פורום עם כמות משתמשים נכבדת, לכל מערכת תצטרך. אם אתה רוצה איכות לך על VB אם אתה רוצה איכות של מערכת הפעלה לך על VISTA עם מחשב חזק. או במילים אחרות על איכות משלמים. אתה כנראה לא התנסית בניהול מערכת VB שאתה אומר שהיא מיותרת, תתנסה בניהול שותף, בגרסאות החדשות ותראה עולם ומלואו. NetSign התנסתי במערכת הזו, תתפלא. לא אהבתי אותה, מאוד מסורבלת מבחינה ניהולית ומבחינת משתמש ממש לא אהבתי את צורת הסידור ואת הנוחיות שם. אם כבר אני משקיע סכום על מערכת מוכנה אני אשקיע על VB. ד"א אני מאמין שמבחינת משאבים VB ו-IPB לוקחים בערך אותו דבר. |
![]() |
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |