|
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
אוקי נניח והיא כזאת נוחה.
באיזה מחיר אתם מוכנים לשלם על אותה נוחות? בעבר אנשים לא היו מוכנים לארח פורמי DC בפורמט cgi perl בגלל העומס אבל מניסיון אישי (אין לי מדד לבדוק את זה) אני מאמין ש-vbulletin בהתאם לכמות מחוברים גדולה, בעצם - ענקית הרבה יותר כבדה לשרת. כשאתם מרימים אתר גדול שיש לו פוטנציאל לגדול ולצמוח צריך לקחת בחשבון את הוצאות השרת ונכון להיום במצב הנוכחי שלי ושל השותף שלי לא מדובר בהוצאות של כמה מאות שקלים, או כמה אלפי שקלים, כבר עברנו את ההוצאות של העשרות אלפים. לא כל אחד יכול לעמוד בתקציבים מטורפים כאלה במיוחד שמדובר בחבר'ה צעירים.
# 2 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, עכשיו יוצא בPHPBB את אולי המערכת החינמית שהכי תתקרב לVB בזמן הקרוב, אולי היא יותר חסכונית במשאבים, תבדוק את זה....ואולי תמיר מVB לPHPBB 3. אבל אז שוב תעלה השאלה של אבטחה... ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 3 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
ארז יכול להחזיק מבחינה כלכלית כזה דבר ובאמת מהיום הראשון שאני מכיר אותו אני רק מפרגן לו על זה אבל באותה מידה של ההוצאות להחזיק כזאת מערכות היינו יכולים לעמוד על יותר הכנסות אם רק היינו חושבים בעבר בצורה הגיונית יותר לשמירה על משאבים. פתחתי את האשכול הזה מניסיון מר מבחינת משאבים, אולי ללמד אחרים שעדיין יכולים לעשות שינוי. לשנות מערכת פורומים כמו fxp למערכת אחרת (ועוד מערכת חינמית) זה סיפור מטורף שכנראה לא יצא לפועל במילניום הקרוב (:
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ושוב, אנחנו מדברים על זה שהתחליפים לא בהכרח טובים (מבחינת אבטחה ונוחות) ולקנות אחת יחודית ממתכנת זה לא עסק זול אם אתה פותח אתר שלא בטוח יצליח..לא תמיד כדאי לקחת את הסיכון.. בקיצור, כל אחד יעשה את הבחירה שלו ![]() בקשר לשותף שלך..לדעתי זאת משימה זדונית של מפתחי VB...הם מהפנטים את הלקוחות בשביל שהם לא יוכלו להתנתק מהמערכת... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
הטובה ביותר MYBB !
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני לא ממש מסכים איתך!
אני חשוב שהמערכת הזאת מצויינת וכמו שאתה רואה היא מוכיחה את עצמה בצורה לא רעה! |
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תקשיב, לדעתי - כיום אין מערכת PHP מוכנה שמגיעה לקרסוליים של VB.
תראה לי אחת שבגדלים כמו של FXP לא תיצור עומסים, אולי פחות בקצת אולי יותר בקצת אבל בתכלס זה אותו דבר בערך, ואתה לא יכול להעלים עין מכל הפיצ'רים. אתה לא אוהב פיצ'רים? בגלל זה VB היא מערכת כל כלך טובה, פשוט תבטל אותם דרך פאנל הניהול האישי ואופה - הנה לך מערכת בלי פיצ'רים. זו מערכת שיודעת להתאים את עצמה לכל דבר, ושווה את המחיר שלה. וד"א בקשר לאחזקה, מי שמחזיק אתר גדול יוצר רווחים גדולים שבד"כ מכסים את ההוצאות על השרת ואף מכניסים בהרבה יותר לכיס. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני מוכן להביא לך אדמין על מערכת נסיונות שלי שתראה את האפשרויות ואת המערכת בפעולה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לא יאיר, אין משהו במה שאתה אומר.
מה זה קשור? אתה רוצה להחזיק פורום עם נוחיות למשתמשים? האתר שלך גדול? תפרסם בו, תשיג כסף, תשיג שרת חזק ותכסה את ההוצאות ואף תרוויח! אין כזה דבר הצלחה בחינם... אתה צריך שרת חזק כדי להחזיק פורום עם כמות משתמשים נכבדת, לכל מערכת תצטרך. אם אתה רוצה איכות לך על VB אם אתה רוצה איכות של מערכת הפעלה לך על VISTA עם מחשב חזק. או במילים אחרות על איכות משלמים. אתה כנראה לא התנסית בניהול מערכת VB שאתה אומר שהיא מיותרת, תתנסה בניהול שותף, בגרסאות החדשות ותראה עולם ומלואו. NetSign התנסתי במערכת הזו, תתפלא. לא אהבתי אותה, מאוד מסורבלת מבחינה ניהולית ומבחינת משתמש ממש לא אהבתי את צורת הסידור ואת הנוחיות שם. אם כבר אני משקיע סכום על מערכת מוכנה אני אשקיע על VB. ד"א אני מאמין שמבחינת משאבים VB ו-IPB לוקחים בערך אותו דבר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|