![]() |
# 161 |
תודה על תרומתך.
|
אפשר לארגן שהם יהיו עם רקע שקוף...
חבר בקהילה
|
מה זה החוק הזה בפורום דומיינים?
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=36922 למה שאני לא יוכל לשאול לדעת הפורום על דומיין שנקנה לפני חודש, שלא הצגתי אותו בעבר? |
![]() |
# 163 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 164 |
חבר מתקדם
|
יש לי הצעה חדשה ומאוד מעניינת,
אני רוצה להציע ליפתוח פורום חדש פורום "הורדות חינמיות" הפורום ניתן רק למשתמשי היכל התהילה, או כל דבר אחר שתחליטו. הפורום נותן אפשרות כזו: להוריד מערכת - PHP/ASP/JS וכו' להוריד עיצובים - שכוללים PSD/פלאש וכו' ובעיקרון עיצובים להורדה רק לפורום. דרך אגב, פורים שמח ושבת שלום
חבר מתקדם
|
למה לא פותחים פורום "מירק וסקריפטינג"
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 167 |
חבר מתקדם
|
משתמשים שיפתח להם קבוצה "קבוצת העלאות חינמיות" ו "קבוצת VIP,הורדות בלה בלה בלה"
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש שגיאה בתרגום:
שמדווחים על הודעה בכפתור רשום שלח דו ואמור להיות כתוב שלח דיווח או דו"ח או מה שלא התכוונתם מה שבטוח זה לא דו ![]() |
![]() |
# 169 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מצטער שאני עושה דאבל (אני לא יכול לערוך ובדיוק על זה אני רוצה לדבר):
זה קצת מעצבן שאי אפשר לערוך הודעות אחריי רבע שעה בערך...יהיה נחמד אם תגדילו את הזמן שאפשר לערוך לשעה - שעתיים. כי לפעמים רוצים להוסיף משהו ונאלצים לעבור על חוקי הפורום. קחו את זה כנקודה למחשבה |קורץ| |
![]() |
# 170 | ||
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
כי זה פורום בנושא אחסון אתרים, מירק וסקריפטינג זה נושא בפני עצמו, במידה ותרצה לדון על סקריפטינג אתה מוזמן לעשות כך בתכנות. ציטוט:
זה קיים לסיבה מסויימת (סיבה מנהלית), לגבי הוספת זמן לעריכה, נדון על כך מחר ונראה מה יהיה, תודה על ההצעה. |
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|