![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
חשבת על זה שהקהילה מתה בין היתר כי המשחק "התיישן" ולא רק בגלל שסגרו את השרתים הפרוצים? |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אתה אומר שבעצם כל המשחקים שאתה משחק עליהם הם גנובים. להורים שלך, מן הסתם, לא איכפת. אבל ברגע שהיו מגישים תביעות ענק נגד 20 משפחות כאלה, ופתאום להורים שלך היה איכפת. ולמה כל זה? הרי יש פיראטיות בכל העולם. אבל בישראל כמובן חייבים להיסחף. אז זה לא שמורידים חלק מהמשחקים כדי לבדוק אותם וקונים קצת. חייבים לגנוב הכל וכמה שיותר. ולהורים בכלל לא איכפת העניין הזה שמה שהילדים שלהם עושים זאת עבירה פלילית. כי זה "הרי לא לגנוב", זה "רק להוריד". אז לפחות אל תתביישו בילדים שלכם - תגידו "הילד שלי גונב, ולי לא איכפת". |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אבל במקרה של משחק שעולה 95 ש"ח, זה לא תמיד כך. אם לחברת הפצה יש כמה אלפי מוצרים, להחזיק עותקים ספייר מכל אחד רק בשביל שלקוח שלא שמר על המוצר שלו יחסוך לעצמו את ה 95 ש"ח של קניה חוזרת היה מייקר לי ולך את המשחקים. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() ומה לעזאזל עכשיו קשורים ההורים שלי ![]() ואני לא מוריד כל דבר שזז ובכלל המשחק האחרון ששיחקתי בו ממש זה היה CS אבל אם בא לך לקרוא לי "גנב" על זה שאני מוריד מוזיקה תוכנות ומה שבא לך... אני יכול לקרוא לי ול96% מהפורום:\ ואני מבין בעל הקטע במאבק וזה והיוצרים צריכים חקבל תגמול וכו':\ אבל יש משחקים שלא ניפרצו וזה עובדה שישקעו קצת באבטחה וימצאו שיטות חדשות להגנה |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ההורים שלך קשורים בזה שהם אמורים לעצור את הבן שלהם מלעשות דברים לא חוקיים, ואל תיקח את זה אישי, ואתה באמת לא לבד בעניין הזה. ההורים שלך סה"כ מתנהגים כמו 90% מההורים האחרים במדינה שלא איכפת להם שהבן שלהם יגנוב כל עוד זה לא יעלה להם כסף. ולגבי שיטות חדשות לאבטחה - אתה צודק, ובכל זאת, גם אם תלך ברחוב ותיראה בית בלי סורגים, הרי לא תפרוץ לתוכו. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ולדעתי המפתח הוא המחיר של המשחקים, אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות 3 משחקים שאני רוצה כרגע, אז אני אוריד 2, אראה שזה קל ולבסוף אוריד גם את השלישי. אם משחקים באמת היו עולם 90 ש"ח הייתי קונה את שלושתם. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
ועוד משהו בני, חוץ מזה שהילדים של ההורים האלה גנבים ופועשים, גם ההורים שלהם משתפים עם זה פעולה, איזה רשעים הא? אגב, למה לא דיברת על תופעת הסרטים והתוכנות הגנובות אלא רק על המשחקים? שורה תחתונה: בני, בונטרילו הפרוץ הצלחת להלחם כי זה דבר שלא היה גדול בישראל. בתופעת המשחקים אתה לא תצליח להלחם כי זאת תופעה עולמית. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() הרי רוצים רווחים מהאתר PCGames.co.il ![]() הרי אחרת מה איכפת לו? ואני שם לך 100% שלבני יש \ היה אימיול במחשב ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|