![]() |
# 41 |
חבר מתקדם
|
לא,אלא בגלל שאם בן אדם לוקח את העסק הזה בתור הפרנסה שלו הוא יעשה הכל כדי להצליח.
אבל אם הוא עושה את זה בתור תחביב אני לא בטוח שהוא יעשה הכל בכדי להצליח,תחביב זה דבר נחמד אבל לא אם זה עסק.אמורה להיות לו מחויבות ללקוחות שלו. מחר יהיה לו תחביב חדש מועדון פוקר והוא יעזוב את כל "התחביב" שיש לו עכשיו וכל הלקוחות שלו שילכו לחפש מישהו אחר. |
![]() |
![]() |
# 42 |
הוסטסניון
|
אני רואה את עסקי האחסון של הנערים בפורום הזה כדרך להרוויח קצת בצד, שיהיה לדברים קטנים לא בתור פרנסה שלמה.
# 43 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני חושב שכל מי שחי "על חשבון" ההורים שלו עושה את זה להכנסה צדדית,אבל כל אלו שחיים לבד (בני ה - 18 ומעלה) רובם בטח עושים את זה לפרנסה. |
|
![]() |
![]() |
# 44 |
חבר על
|
בדיוק.
אבל עדיין יש הבדל בין אלו שעושים זאת בתור תחביב לאלו שבאמת אוהבים את זה ועובדים כדי להשיג יותר ניסיון וידע. בשביל תחביב, לא מקימים חבר'ה, מעסיקים מעצבים ומתכנתים, קונים שרת וכו' וכו'.. אבל זו דעתי.
![]() |
# 45 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 46 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 47 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני רואה את זה בתור תחביב
פרנסה ממש לא? דמי כיס יותר מתאים . בחנוכה אני מקבל יותר מאשר מה שמקבלים בחודש מהלקוחות חחח (בלי לזלזל). |
![]() |
![]() |
# 48 | |
חבר על
|
ציטוט:
לכן אני רוצה להשקיע את כולי כדי להניב משהו מהעסק, ולקוחות יש... לא יפה להכליל ככה.
![]() |
# 49 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
השאלה כמה כסף גם יש לך להשקיע לא שוללים את האפשרות להצליח.
אבל אתה צריך לפרסם אותו בכל מיני מדורים שונים ברחבי הארץ להוסיף שירותים נוספים לעסק וכו'. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|