![]() |
# 21 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תראו :
1.מסודי לא שיחק 2.אולארה נחלש בזמן האחרון 3.לרוני לוי אין מה להגיד 4.זו הייתה טעות לשחרר את זנדברג 5.את בנאדו הייתי משאיר שם , רק מחפש ציפורים. 6.יענקלה עוד מתחנף לזנדברג ומצטלם איתו בסוף המשחק או בהתחלה לא זוכר. 7.האוהדים הירוקים זורקים על רוני לוי חפצים מקלות , אבנים.. כתוצאה מכך : את מסודי צריך להעיף. את אולארה צריך להעיר את רוני לוי לפי דעתי או להעיר אותו גם או לזרוק אותו לדעתי האשמה נופל פה על רוני לוי לקחנו 3 שנים אליפות השנה הוא חשב שניקח את זה בהליכה כרגיל אבל עובדה השנה נחלשנו וכמו שאמרו מעליי לא תמיד צריך לקחת אליפות. אני מודה השנה חיפה לא מראה את עצמה כמו שצריך בבית לקבל 3 ?! ביזיון למאמן אין מה להגיד במחצית מבינים ?. לדעתי צריך לעשות משהו דחוף הזרים לדעתי עושים פה רק רע. |
![]() |
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
חיפה לא קבוצה בלי עידן טל וזנדברג שעזבו.
|
![]() |
![]() |
# 23 |
נשמה של הפורום
|
היה מביך. כשיכלתי השתקתי את מי שמסביבי בנוגע לרוני לוי, הוא האחרון שצריכים לבוא אליו בטענות.
השחקנים משחקים בלי חשק, בלי כבוד לסמל ולקבוצה. כאב לי הלב לראות את הקהל של בית"ר ככה מעודד ואותנו שותקים, הם לא סתם שרו "איזה שקט יש בג'"...
# 24 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תשמע לדעתי זה לא קשור.
עידן טל כבר זקן בן 34 כבר אין טעם להחזירו . זנדברג כבר הוכיח לכולם ורק עכשיו חיפה נזכרו והודיעו שלא ישחררו יותר שחקנים אחרי שכבר אין להם את מי לשחרר לדעתי בוקולי , קטן , חרזי ,דירסאו ואולי קולואטי מחזיקים את הקבוצה כל השאר כמו מגרשווילי יכולים ללכת הביתה. חיפה חושבת שכל הנוער טוב. אי אפשר כל הזמן נוער נתנה להם יותר מדי הזדמנויות השנה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|