![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
תאוריה - היכן ללמוד ?
שלום,
ברצוני להתחיל ללמוד לתאוריה לאט לאט. אשמח לשמוע הצעות על ספרים \ אתרים \ דיסקים שמיהם ניתן ללמוד לתאוריה באופן הכי טוב. כלומר, אתר שמסביר ומפרט כמו שצריך כדי שניתן יהיה להבין. תודה לעוזרים. בברכה, ניקו. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כשאני למדתי לתיאוריה פשוט לקחתי ספר כחול ודק כזה מהמורה שלי. כל שנה יש לו הוצאה חדשה. המורה שלך בטוח ידע למה אתה מתכוון אם תגיד לו.
ואין לך מה ללמוד לאט, בקושי יש חומר, אני למדתי יום לפני המבחן וזהו, באמת שלא צריך יותר מזה..
# 3 |
חבר וותיק
|
נהיגה נכונה 2004
היא עדיין מעודכנת חוץ מדבר אחד והוא כתוב שם שמלווה יש חודשיים והיום זה 3.. אני למדתי רק ממנה את החומר העיוני (לא כולל תמורורים) ועברתי תאוריה ראשונה.
# 4 |
אקס מנהל
|
ממליץ על lamed.co.il
אחלה של אתר, 15 אגורות לחודש באמצעות SMS. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא מומלץ. נכנסו הרבה דברים חדשים. היה אפילו פרסום בעיתון לא מזמן על תמרורים חדשים. תשיג משהו עדכני...
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
תלמד מהחוברת ומהדיסק ותגש
אני למדתי כמה ימים... כאילו פרסתי את זה ככה שלא יהיה לחץ של כל החומר ויום לפני חזרתי על הכל ועשיתי כמה מבחנים באותו הבוקר בדרך לשם עשיתי גם עוד 3 מבחנים בשביל הכיף =) ויש לך זמן, רק בגיל 16 וחצי אתה יכול לגשת לתאוריה, וגם אין טעם ב16 וחצי כי אז סתם חצי שנה של שעורי נהיגה עד לטסט ב17? יותר מידי זמן. תתחיל חודש חודשיים לפני 17 ואתה מסודר
# 7 |
חבר על
|
אני למדתי רק מהדיסק, למדתי שלוש ימים לפני המבחן חרשתי ועברתי
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
תירשם ל"למד" תעשה הרבה מבחנים..
ותעבור.
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לך עוד שנה, אלוהים...
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Авторитет
|
אם יש לך עוד שנה, באמת תאמין לי זה מיותר לגמרי.
תוך שבוע, אתה חורש קצת על "למד" (www.Lamed.co.il) אתה עובר, ללא שום חוברות (שאגב לא מעודכנות) וללא שום דבר. יש שם עדכונים רצופים, מבחנים (כמו מבחני תיאוריה) מרתונים ועוד המון אפשרויות, למדתי לתיאוריה רק דרך למד ועברתי, לא קראתי את הספר הכחול הזה אפילו לא פעם אחד.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|