|
![]() |
# 1 | |
חבר על
|
ציטוט:
דבר שני יש את גלגלצ שגם לא רואים אותך מ-8 קילומטר ורדיו אני לא יפתח איןלי כסף להשקיע על זה, ותאמין לי מאזינים אין להם הרבה ל-96 FM יש את הכי הרבה מאזינים.
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מי מתחרה ברדיו 96FM בכלל ?! או בלגלצ ?! אנחנו תחנה ים תיכנות שנותנת במה למוזיקה הזאת בלבד. ועל סמך מה אתה אומר שאין לנו הרבה מאזינים בידיוק ?! חחחחחחחחחחחח תבוא למופעים שלנו ותראה בעצמך 700-800 איש על הופעה של הרדיו ! ושלא נדבר על טיולים שאנחנו מוציאים מידי שבוע לקברי צדיקים ברחבי בארץ. עדיף שלא תגיב לי באשכול יותר אתה רק עושה פאדיחות לעצמך. שבוע טוב |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה הבעיה שלך לעוף לי מהאשכול ולא להגיב בו יותר ?! כואב לי לראות ילד כ"כ "מוצלח" כמוך מגיב שטויות כאלה כאן |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מה אתה רוצה ממנו? עזוב אותו ! בנאדם פנה לקבל עיצוב בתמורה למשהו מה אתה ישר קופץ? מה אכפת לך .. אתה לא מעוניין לעצב? אל תגיב !!! יום טוב |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אתה לא צריך להתעצבן.. זה לא אשמתו גם אני הייתי חושד שאולי זה מישהו שמנסה להשיג עיצוב לרדיו שלו ואומר שהוא נציג של הרדיו הזה. חוץ מזה שאתה מדבר כמו שדיברת פה זה מראה שאתה לא בנאדם רציני אז לפי דעתי עדיף שלא תדבר ככה שוב זה מוריד מהרמה שלך =/ המשך יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מדבר ככה רק אחרי שבאמת מעצבנים אותי ! |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
99Esc , לא רואים שום רדיו אבל מה הקשר? הבנאדם רוצה לעצב ת'אתר שלו אלה התנאים לא נעים לך לא צריך חאלס סתם ספאם ראבק. נשמע טוב ואתם באמת מקצועיים..... [אני מהתחלת הדרך של מוזיקאי , אולפן של דוד שלי וזה קומבינות] בהצלחה לכם
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|