|
|
|
|
# 1 |
|
חבר וותיק
|
חנן,
מבלי להצדיק אף אחד בסיפור הזה, חשוב שתדע דבר אחד: אם אבי עשה לך הנחה בתשלום בעקבות זה ששילמת למספר חודשים אז אתה לא תוכל לקבל תשלום מלא של החודשים בחישוב של הכסף ביחס למספר החודשים שרכשת. כל התירוצים של אבי בנוגע למע"מ והכל זה אכן בולשיט אחד גדול ואם יש לו הנהלת חשבונות הם יכולים לסדר את זה ללא בעיה. אגב - סתם שאלה שלדעתי היא רטורית אבל נשאל בכל זאת - האם קיבלת קבלה או חשבונית מס\קבלה? בנוגע לחסימה של הקבצים - זה פשוט חוצפה מה שהוא עושה כי זה דבר שאסור לו לעשות במיוחד כשאתה אומר שנשארו לך עוד חודשיים בחברה. נחכה לשמוע את הצד שלו בסיפור. |
|
|
# 2 | |
|
חסום
|
ציטוט:
ובנוסף הוא קיבל 100 גיגה נוספים. את העניין של המע"מ אני יכול לפתור אין פה שום קשר לזה. הוא התחייב ל-4 חודשים זה שהוא עזב אחרי חודשיים זה לא אמור לעניין אותי. אני לא אמרתי לו לעזוב ... |
|
|
|
# 3 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
בנוגע לקבלה - ראיתי שכתבת השבוע שאתם כבר עוסק מורשה. אז קודם כל, כל הכבוד. דבר שני, העונש על העלמת מס הוא עונש כבד, אני לא ממליץ לך להכנס לזה. אם אכן דיווחת עליו בספר והוצאת קבלה אז למה לא שלחת לו את הקבלה? על כל שקל שאתה מקבל אתה חייב לשלוח כנגד זה קבלה. |
|
|
|
# 4 | |
|
חסום
|
ציטוט:
נגמרה לו התעבורה.אין בעייה הוא רוצה עוד תעבורה ?שישלם כסף יקבל מה שהוא רוצה. הוא שילם על תעבורה X סכום כסף מסויים. זה נגמר מתי שהו.רוצה עוד?תשלם עוד. ב.כל כסף שנכנס לחשבון או נשלח בדואר מדווח ועל כל כסף שנכנס יוצאת קבלה\חשבונית. |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|