|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עוד יפה נפש..
מרחם עליו.. "איזה מסכן".. הוא אנס והיכה באכזריות 14 בנות! תחשוב לפני שאתה מרחם על בנאדם.. אם הוא היה אונס מישהי שקרובה אלייך בצורה מסויימת ... היית רוצה שגם יתלו אותו בשידור חי בטלוויזיה.. אז דווקא למשטרה אתה קורא מוטמטמים? מה אתה לא מתבייש? אם כבר היית אומר.. המשטרה מטומטמים במשחקי כדורגל.. המשטרה מטומטמים שנתנו לו לברוח.. אבל במקרה הזה.. חוץ מזה שעשה מה שהוא עשה.. הוא אסיר שברח מהכלא.. מגיע לו כל העונשים האפשריים.. Last edited by sport; 11-12-06 at 15:51.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ותאמין לי ש-35 שנה להיות בתא מבודד, בלי לראות נפש חיה, זה לא עונש קל. הוא כבר ניסה להתאבד בעבר בכלא. ולטובתך, תלמד איפה אתה חי. תלמד אזרחות, זה לא ימי הביניים פה. או שתעבור למדינות עם משטר דיקטטורי, כמו איראן. שם מעשה כזה זה כלום. ד"א, במשחקי הכדורגל המשטרה לא כזאת מטומטמת. זה יותר הקהל המטומטם שלא מוכן להקשיב להמלצות המשטרה.
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
המכות שנתנו לו היו גם היו אחרי שהוא השתולל בתא.. השוטרים יודעים להיות גם אכזריים.. זה לא דבר חדש.. אפשר לראות את זה בעוד הרבה מקומות.. אז במקרה הזה אין לי בעיה ומצדי שימשיכו להרביץ לו... זאת הדעה שלי.. יש לך בעיה עם זה? זה לא עניין שלי.. שירגיש קצת כאב ופחד.. הוא גרם הרבה יותר לנאנסות.. עשה ל14 בנות נזק בלתי הפיך לכל החיים.. חוץ מזה שזה לא היה קורה אם הוא לא היה בורח.. עכשיו קל לכולם להגיד איזה מסכן הוא ושיעזבו אותו בשקט .. "35 שנים בכלא זה מספיק".. אבל רק לפני כמה ימים הוא צחק על כולכם .. תאמין לי אני יודע טוב מאוד מה זה 35 שנה בכלא.. אבל מצדי שיתנו לו 70.. האיש הזה פסיכופט , אנס באכזריות 14 בנות וגם נהג להכות אותם היטב.. כל שניה שהוא בחוץ זה דבר מסוכן לציבור.. ובגלל זה היה כל המרדף הזה 24 שעות ביממה.. אתה צריך קצת להכיר את הצד השני ולהכיר במה שקורה בעולם בארץ ולא רק לחשוב ישר בלי לסטות ימינה ושמאלה.. עוד משהו.. כל הצילום הזה היה בדחף ולחץ העיתונאים והצלמים.. העיתונאים עצמם אמרו זאת.. ראה מה שנאמר אתמול או שלשום בערוץ 2.. Last edited by sport; 11-12-06 at 20:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | ||||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ד"א, איך אתה יודע מה זה 35 שנה בכלא? אני לא מאמין שבאמת חוויתה דבר שכזה. ואין לי בעיה עם הדעה שלך, כל אדם ודעתו. פשוט במקרה הזה הדעה שלך לא נכונה כי העובדות היבשות מוכיחות אחרת - המשטרה עברה על החוק (שוב, למי ששכח, בישראל יש זכויות אדם) ציטוט:
ואת האמת, במקרה הספציפי הזה, התמונות לא נלקחו בגלל לחץ העיתונאים (אלו שפורסמו ב-ynet) אז לפני שאתה מציע לי להסתכל ימינה ושמאלה ולבדוק את הדרך, כדאי שאתה תבדוק בעצמך. אתה אומר שהמשטרה עשתה בטוב שהתעלמה מחוק יסוד של זכויות האדם, אם אתה לא חושב שזה תמרור עצור רציני, אז אני מבין שדמוקרטיה היא לא דרך החיים שלך.
![]() Last edited by sheeze; 11-12-06 at 22:28.. |
||||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|