![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
איך יכולים לגנוב? לא שיתפת אותה במקרה באימיול נכון? זה קוד צד שרת - מה שהמשתמש יכול לגנוב זה HTML מה שלא יעזור לו כלל.
|
![]() |
![]() |
# 12 | ||
חבר על
|
ציטוט:
לך תוכיח שאתה לא גנבת מהם, לך תוכיח שאתה לא גנבת ממערכת אחרת שראית באלוהים יודע איפה... ביררתי קצת, אין בישראל משרד רשמי לרישום זכויות יוצרים, פשוט אין דבר כזה, ככה שאתה די תלוי באוויר קרא את זה: ציטוט:
http://www.tglaw.co.il/rights.asp בהצלחה |
||
![]() |
![]() |
# 13 |
מנהל ראשי בדימוס
|
פשוט, שמור על קבצי המערכת לעצמך ואל תשתף את אף אחד בהם, מדוע להסתבך עכשיו עם רישומים וכו'? הרי זה לא שאתה הולך למכור את המערכת או להפיץ אותה בחינם...
|
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
תשתמש בתוכנה שתצפין את הקוד (IonCube)
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
אוקיי תודה לכולם..
ותודה לDCB על המידע
# 16 |
הוסטסניון
|
L[s]D
אני לא מבין למה אתה שואל, אתה לא משתף את הקבצים האלה, לא מוכר אותם, אז איפה בדיוק הבעיה? מלבד זאת, שגם אם היו רישומים של זכויות יוצרים על מערכות - נגיד.. לך תוכיח שהאתר הזה משתמש במערכת שלך בלי רשות.. אז קח הצעה ממני כאחד שמוכר מערכות, אל תתן גישה לקבצי המקור של המערכות, תאכסן אותם על שרת שלך ולהם לא יהיה גישה לקבצים וזה הכל. |
![]() |
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
תתחיל לחסוך ...
פטנט בין לאומי עולה כמה אלפי דולרים... אם לא עשרות... |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
קניין רוחני מישהו מכיר את המילה?
לא יודע אם זה יעזור לך אבל.. זה החלטה שלך. דוגרי, לא ממליץ על IonCube כי יש המון שרתים ישראלים שלא תומכים בIonCube. כנ"ל על Zend למרות שאם אין על השרת בעל השרת יכול להתקין כי אין הרבה סיבוך בZend. אממ.. וכמו שכולם אמרו אין תוכנה כזו (לפחות לפי מה שאני יודע) שגונבת PHP, ואמרת בעצמך שאתה לא הולך לשתף אותה עם מישהו. אם אתה לא בוטח בבעל השרת תיקח חברה עם שם טוב, והמון לקוחות מרוצים, ככה תדע שלא יגנבו לך את המערכת. (כן יש בעלי שרת משועממים שסוגרים את החברה ולוקחים גיבויים של כולם לעצמם) |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר פורום
|
אתה יכול לרשום חפץ או כל דבר כפטנט תמורת כמה אלפי דולרים 1200-3000 דולר
אבל הפטנט יהי אתקף לך רק ל 3 שנים ! לאחר 3 שנים כל אחד יוכל לעשות שימוש ברעיון של הפטנט שלך... דבר חשוב בארץ אין רשם פטנטים לפי הבדיקה האחרונה שלי... אבל במידה וזה באמת פטנט תקפוץ לארץ אחרת.. אנגלית \ צרפת או ישר לארצות הברית ותרשום את זה שהם אם זה באמת שווה את כל זה.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|