![]() |
# 1 | ||||
תודה על תרומתך.
|
האם מיקרוסופט התחילה להבין ?
שהעתיד טמון בקוד הפתוח ?
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מה דעתכם ? |
||||
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
סוף סוף (?)....תראו מצד אחד קוד פתוח זה מעולה !
אבל כשחושבים על זה דברים שהם בתשלום נחשבים ליותר מושקעים...לא בהכרח...אבל לפי ההיגיון אם משלמים למשהו הוא ישתדל יותר מאשר אם הוא יעשה את זה בחינם....כך ש....אין לי מה לומר.... |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
אני לא רואה פה שום קשר לקוד פתוח. היא פשוט רואה שPHP תופסת תאוצה אז היא רוצה לעזור למשתמשים שלה שרוצים להשתמש בPHP. מהלך חכם.
# 4 |
חבר פורום
|
שום קשר למה שאמרת, אני רואה פה את מייקרוסופט עושה צעד חכם כדי ליעל את התמיכה שלה ב PHP בשרתים שלה.
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כי השאיפה שלה היא כזאת : ככל שיותר מתכנתים יתכנתו בזה - השרתים שיהיו עליהם עבודות שלהם יצטרכו רישיון למסד של מיקרוסופט (אקסס), שרת ווינדוס SERVER ומן הסתם מיקרוסופט מפתחת כלים לפיתוח בשפות שלה כמו VISOAL STUDIO וכאלה... כשהיא משפרת את PHP על המערכת שלה - היא מכניסה לעצמה גול עצמי, כי היא כבר לא מוכרת רשיונות למסדים (אין צורך בהם עם PHP) וגם לא עורכים כאלה ואחרים מה שאומר הפסד של כסף חשוב למיקרוסופט... עריכה : -------- אמרתי קוד פתוח - כי PHP זה בעיקרון הדגל של קוד פתוח...(ואני לא מחשיב את לינוקס לצורך העניין) |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
זה לא גול עצמי... אל תדאג להם. אם הם עושים את זה סימן שזה ישתלם להם בסוף. זה כמו שיש להם כלים מובנים לתמיכה ברשתות NOVEL. זה לא כדאי שלא יקנו WINDOWS SERVER זה כדי שזה יהיה יותר נח.
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה יותר נראה כאילו ZEND מתחבאת מאחורי מיקרוסופט. בכל אופן, לא מדובר על שום דבר חדש. כלומר - גם כיום יש תוספים לIIS של תמיכה בPHP, רק מה שנאמר פה, זה שמיקרוסופט תוודא שהתוספים האלה עובדים (ביננו, הם במילא עושים את זה).
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|