|
![]() |
# 1 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כן הבעיה היא שברגע שיצאו הקסאמים יחזרו,אין פיתרון לזמן הקרוב לדבר הזה.[צריכים לחשוב על מערכת מיגון] מה גם שאולמרט&פרץ אחרי לבנון ואחרי שהכיסא שלהם מתנדנד לא יכנסו לרצועה. זוכר את המשפט הגרנדיוזי של עמיר פרץ "חסן נסראללה לא ישכח את השם עמיר פרץ"? אני מניח שהוא לא שוכח הוא יושב וצוחק על הטיפש הזה,ראש הממשלה כתב בעיתון "המחנה" לשעבר,שר הביטחון "מנהיג פועלים" לאן אתם רוצים להגיע אם כאלה אנשים? להגיד כניסה לרצועה זה מאוד קל אבל אל תשכח שהשטח הזה מחנה הפליטים ג'בליה זה אחד המקומות הצפופים בעולם. כניסה לרצועה תדרוש גיוס נרחב של אוגדות מילואים [הצבא עכשו לא במיטבו] יהיו עשרות חיילים הרוגים.אם תושבי שדרות יתחילו לשגר קסאמים בלי "לשים פס" על רשויות החוק,זה יהיה סיום הדמוקרטיה הישראלית.אבל אולי יצא מזה משהו טוב ממרד אזרחי תמיד יצא משהו טוב,אבל לא נראה לי שלאנשים שם יש כוח לזה! |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
מחר כמעט כל תושבי שדרות[וגם אני
![]() יורדים לאילת המליונר הזה[שחכתי את שמו] הזמין את תושבי שדרות |
![]() |
![]() |
# 4 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
גאידמק? |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3329104,00.html |
|
![]() |
![]() |
# 6 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
אני חושב שצה"ל יכול לשנות אם יתנו לו הזדמנות, ראינו את זה בחומת מגן ובעוד עשרות מבצעים שהניבו פירות.
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ישנה הצעה לצאת לחומת מגן 2 רק שיש בעיה אנחנו מפחדים מה העולם יגיד,לדעתי צריכים להפציץ מהאוויר לפני שמכניסים חיילים [גם במחיר פגיעה באזרחים].כדי שלא יהיה העתק מחומת מגן 1 ששם הכניסו חיילים לג'נין במקום להפציץ מהאוויר ונהרגו באותה פעולה 13 חיילים!!.אבל זה לא יקרה, ממשלה כזאת שאכפת לה רק מהכבוד ושמירה על הכיסא רק תזרוק מילים. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
מסכים. בניגוד לאזור דרום לבנון, הפצצה מסיבית של רצועת עזה תהיה הרבה יותר אפקטיבית. אבל כמו שאמרת, כולם דואגים לכיסא- ברגע שיבוא מישהו שבאמת איכפת לו (אני לא רואה מישהו כזה כרגע) אולי המצב ישתנה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|