הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 16-11-06, 15:36   # 1
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
אם הערבים הצליחו לבנות טיל אני לא רואה סיבה שאנחנו לא.
אומנם רקטת הקסאם הינה רקטה פשוטה מאוד, אך אל תשכח שמהנדסים עובדים עליה בדר"כ ולא סתם אנשים פשוטים. ובקשר לכל מה שאמרת אני ממש לא מסכים, לדעתי אם צה"ל יכבוש את האזור שממנו יורים קסאמים (או את רוב הרצועה) יהיה ניתן למזער את הירי בצורהממש משמעותית.

Reply With Quote
ישן 17-11-06, 13:32   # 2
שאולי
חבר מתקדם

מיני פרופיל

שאולי לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
אומנם רקטת הקסאם הינה רקטה פשוטה מאוד, אך אל תשכח שמהנדסים עובדים עליה בדר"כ ולא סתם אנשים פשוטים. ובקשר לכל מה שאמרת אני ממש לא מסכים, לדעתי אם צה"ל יכבוש את האזור שממנו יורים קסאמים (או את רוב הרצועה) יהיה ניתן למזער את הירי בצורהממש משמעותית.

כן הבעיה היא שברגע שיצאו הקסאמים יחזרו,אין פיתרון לזמן הקרוב לדבר הזה.[צריכים לחשוב על מערכת מיגון]
מה גם שאולמרט&פרץ אחרי לבנון ואחרי שהכיסא שלהם מתנדנד לא יכנסו לרצועה.
זוכר את המשפט הגרנדיוזי של עמיר פרץ "חסן נסראללה לא ישכח את השם עמיר פרץ"? אני מניח שהוא לא שוכח הוא יושב וצוחק על הטיפש הזה,ראש הממשלה כתב בעיתון "המחנה" לשעבר,שר הביטחון "מנהיג פועלים" לאן אתם רוצים להגיע אם כאלה אנשים? להגיד כניסה לרצועה זה מאוד קל אבל אל תשכח שהשטח הזה מחנה הפליטים ג'בליה זה אחד המקומות הצפופים בעולם.
כניסה לרצועה תדרוש גיוס נרחב של אוגדות מילואים [הצבא עכשו לא במיטבו] יהיו עשרות חיילים הרוגים.אם תושבי שדרות יתחילו לשגר קסאמים בלי "לשים פס" על רשויות החוק,זה יהיה סיום הדמוקרטיה הישראלית.אבל אולי יצא מזה משהו טוב ממרד אזרחי תמיד יצא משהו טוב,אבל לא נראה לי שלאנשים שם יש כוח לזה!
  Reply With Quote
ישן 16-11-06, 15:45   # 3
Host-Gaming.co.il
Permanently Banned

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Host-Gaming.co.il שלח הודעה באמצעות MSN אל Host-Gaming.co.il

Host-Gaming.co.il לא מחובר  

מחר כמעט כל תושבי שדרות[וגם אני ]
יורדים לאילת
המליונר הזה[שחכתי את שמו] הזמין את תושבי שדרות
  Reply With Quote
ישן 16-11-06, 15:52   # 4
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Host-Gaming.co.il
מחר כמעט כל תושבי שדרות[וגם אני ]
יורדים לאילת
המליונר הזה[שחכתי את שמו] הזמין את תושבי שדרות

גאידמק?
  Reply With Quote
ישן 16-11-06, 20:11   # 5
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima
גאידמק?
בידיוק, הבן אדם הכי לא שפוי במדינה המחפש צומי, עכשיו גם יאבקו על כרטיסים לאילת? :\

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3329104,00.html

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote
ישן 17-11-06, 14:07   # 6
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
להגיד כניסה לרצועה זה מאוד קל אבל אל תשכח שהשטח הזה מחנה הפליטים ג'בליה זה אחד המקומות הצפופים בעולם.
כל מחנה פליטים במדינת ישראל (בשטחי A) צפופים מאוד. נכון, הלחימה קשה אבל אפשרית.

ציטוט:
כניסה לרצועה תדרוש גיוס נרחב של אוגדות מילואים [הצבא עכשו לא במיטבו] יהיו עשרות חיילים הרוגים.
אני לא בטוח שיהיו עשרות הרוגים (ראינו את ההתנגדות של המחבלים בפעילות האחרונה שם), אבל כמו שאתה בטח יודע במלחמה חיילים נהרגים- זה חלק מהעניין ואין משהו שאנו יכולים לעשות כדי לשנות את זה.

אני חושב שצה"ל יכול לשנות אם יתנו לו הזדמנות, ראינו את זה בחומת מגן ובעוד עשרות מבצעים שהניבו פירות.

Reply With Quote
ישן 17-11-06, 14:25   # 7
שאולי
חבר מתקדם

מיני פרופיל

שאולי לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
אני חושב שצה"ל יכול לשנות אם יתנו לו הזדמנות, ראינו את זה בחומת מגן ובעוד עשרות מבצעים שהניבו פירות.
אבל לא ינתו לו! זה העניין.
  Reply With Quote
ישן 17-11-06, 15:49   # 8
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי שאולי
אבל לא ינתו לו! זה העניין.
כמה זמן הממשלה הזאת תחזיק אם היא לא תצא לעוד פעילות שעפ"י סקרים יש רוב בעם שתומך בה? עוד חצי שנה? שנה? גם אז יהיו טרוריסטים להילחם בהם (בתקוה שהממשלה הבאהתהיה יותר תוקפנית).

Reply With Quote
ישן 18-11-06, 19:03   # 9
שאולי
חבר מתקדם

מיני פרופיל

שאולי לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI צפה בהודעה
כמה זמן הממשלה הזאת תחזיק אם היא לא תצא לעוד פעילות שעפ"י סקרים יש רוב בעם שתומך בה? עוד חצי שנה? שנה? גם אז יהיו טרוריסטים להילחם בהם (בתקוה שהממשלה הבאהתהיה יותר תוקפנית).
ברור שזאת ממשלה שלא תחזיק הרבה זמן,אנחנו עם נפלא [ראה לדוגמה את החתימה שלך!] אבל יש לנו בפוליטיקה אנשים שאכפת להם רק הכבוד שלהם נטו!
ישנה הצעה לצאת לחומת מגן 2 רק שיש בעיה אנחנו מפחדים מה העולם יגיד,לדעתי צריכים להפציץ מהאוויר לפני שמכניסים חיילים [גם במחיר פגיעה באזרחים].כדי שלא יהיה העתק מחומת מגן 1 ששם הכניסו חיילים לג'נין במקום להפציץ מהאוויר ונהרגו באותה פעולה 13 חיילים!!.אבל זה לא יקרה, ממשלה כזאת שאכפת לה רק מהכבוד ושמירה על הכיסא רק תזרוק מילים.
  Reply With Quote
ישן 18-11-06, 20:36   # 10
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי שאולי צפה בהודעה
ברור שזאת ממשלה שלא תחזיק הרבה זמן,אנחנו עם נפלא [ראה לדוגמה את החתימה שלך!] אבל יש לנו בפוליטיקה אנשים שאכפת להם רק הכבוד שלהם נטו!
ישנה הצעה לצאת לחומת מגן 2 רק שיש בעיה אנחנו מפחדים מה העולם יגיד,לדעתי צריכים להפציץ מהאוויר לפני שמכניסים חיילים [גם במחיר פגיעה באזרחים].כדי שלא יהיה העתק מחומת מגן 1 ששם הכניסו חיילים לג'נין במקום להפציץ מהאוויר ונהרגו באותה פעולה 13 חיילים!!.אבל זה לא יקרה, ממשלה כזאת שאכפת לה רק מהכבוד ושמירה על הכיסא רק תזרוק מילים.

מסכים. בניגוד לאזור דרום לבנון, הפצצה מסיבית של רצועת עזה תהיה הרבה יותר אפקטיבית.
אבל כמו שאמרת, כולם דואגים לכיסא- ברגע שיבוא מישהו שבאמת איכפת לו (אני לא רואה מישהו כזה כרגע) אולי המצב ישתנה.

Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום