![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני רואה רק נמלטים ...
גם סרטים הפסקתי לראות .. חוץ מחברים שזאת הסדרה הכי גאונית בעולם שאפשר לראות את כל העונות 10 פעם ברצף ועדיין להקרע מצחוק כל פרק ... אבל גם את זה כבר אין לי מאז שעברתי ל-YES ד"א .. אם מישהו ראה את הפרסומת שיש אחרי פרק 10 של נמלטים אומרים כזה "הסוד הגדול של העונה עומד להחשף" ואז שומעים את סקופילד אומר "אני מילאתי את החלק שלי בעסקה" יש מצב שהוא גם מהרעים ?? |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
Prison Break - נימלטים.
עם סקופילד ^^ פרק 10 : נגמר בכך ש....
# 13 |
הוסטסניון
|
1. Prison Break 2
|
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
נמלטים, זאת פשוט הסדרה הכי טובה שיש.
אני בינתיים, ראיתי עד פרק 10. רוצים ספויילרים? ![]()
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
חייב דרמה?
בכל מקרה אלה שלי לפי סדר עדיפות: 1.חברים - סדרה שולטת 2.אוצרות מן העבר 3.כולם שונאים את כריס 4.הרצועה 5.נשואים פלוס
![]() |
# 16 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל זה כבר נגמר לפני כמה שנים לא? ראיתי פעם מלא סדרות אבל כל הטובות הלכו אין כמו THE PRINCE OF BEL EIR כהנסיך מבל אייר כמו וויל סמית וה SAVED BY THE BELL נראה לי זה משנותה 80 חחח ראיתי כמה פרקים בYES משהו נראה לי החנון ההוא שמשחק עכישו עכשיו הדובר של גלובאט |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
לא יעזור לכם כלוםםם
נמלטים פשוט סידרה שולטת לא מאוס ולא בטיח הסידרה הכי תותחית שקיימת! וגם כמה סדרות קומיות ענקיות: סקראבס (!!!!!!!!!!!!!!!!) שני גברים וחצי קריסטין הישנה (ענק!!) קיצר עזבו אותך אבודים עבודים גיבורים חארטות וכאלה...
# 18 |
חבר בקהילה
|
נמלטים אחת הסדרות הטובו שיש,
מישהו יודע מה יהיה בפרק 11?:P
# 19 |
חבר מתקדם
|
אני רואה נמלטים , קצרים בחיתולים (סדרה צינית מצחיקה רצח) ומוריד סדרות אנימה(בליץ' , נארוטו , פול מטאל אלכימסט למי שמכיר..)
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|