|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
למי כן להתקרב? ksp?
|
![]() |
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל לא מניסיון אישי. אני אמור אל תלך לקניה דרך האינטרנט, אלא לחנות (עדיף שמכירים אותך), אפילו בהתחלה תקנה כמה דברים קטנים, תדבר איתם וכאלה.. תכיר אותם, ואז תקנה |
|
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש לי חברה אמינה וטובה.. אבל המחירים שם יקרים.. ואין לי תקציב בשבילהם. בגלל זה אני חושב על IVORY הקטע הוא.. שלוקח להם יום רק לחזור אליי.. ועוד אני מעוניין לקנות.. לא בקשר לתמיכה או משהו.. גם מעצבן הקטע הזה שכל פעם מגיעים למוקד והם שולחים מישהו מהסניף שיתקשר אלייך (עד שהוא מתקשר עוברות כמה שעות).. אז אני כבר רואה שהשירות לא משהו.. אולי בתמיכה הוא יותר טוב.. אבל אין לי משהו אחר.. :/ בינתיים.. Last edited by sport; 07-11-06 at 14:29.. |
|
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
לא קונים בשביל לקנות אלא קונים כשצריכים. מקווה שתבין לבד ![]() לגבי הביקורת, חבר אמר לי שאיבורי בסדר גמור ואילו KSP לא טובים.
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הוא צריך את המחשב אבל מתפשר על זול .. וזה יעלה לו ביוקר ... |
|
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה חושב שאני לא צריך מפרט טוב? שאני עושה את זה בשביל לבזבז כסף ("בשביל לקנות" במילים שלך) ?? אין לי תקציב אז אני מתפשר על מה שיש.. אבל לא הבנתי את הקטע שלך.. אני לא יכול לקנות דברים שאני צריך בגלל התקציב , בגלל זה אני מנסה להוציא ממנו את המקסימום.. פעם הבאה תחשוב לפני שאתה שולף משפטים "חכמים" ![]() Last edited by sport; 07-11-06 at 15:52.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|