![]() |
# 32 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
היו לך טראומות בילדות שאתה כזה אנטי הנאה? איך הגעת בכלל לסטיסטיקה הזאת שמהפורום 85% לא יעשו בגרות מלאה? ואיך זה בכלל מתקשר להצעת החוק, ולעזעזל (!) איך זה מתקשר לתלמידים ובכלל (!!) למציאות. אני לא יודע אם אתה תלמיד, אבל מי שתלמיד יכול להגיד לך שלא כל יום משתכרים בטח לא שלמחרת יש בצפר, אם משתכרים זה רק ימי שישי וזה גם לא קבוע בכלל. ואם כבר אנחנו מדברים על תלמידים שיכורים, אז אני יגיד שרוב החברים שלי מהתיכון (לא מהחבר'ה הקרובים) בכלל לא שותים, לא מעשנים נרגילה - כלום! אז איך כל זה מתקשר, אלכס כרגיל התגובות שלך חסרות כל קשר למציאות. צא החוצה, "תרד אל העם" אם חברי הכנסת לא, אז לפחות אזרח פשוט כמוך. ועוד משהו, אנחנו מדברים פה על סגירת פאבים בשעה 2, לא? פאבים משמע - אסירת מכירת אלכוהול לקטינים, אז איך החוק מתקשר לאותם קטינים כאמור תלמידים? אם הפאב שם זין ומוכר אלכוהול לקטינים אז למה שלא ישים זין עוד יותר גדול על סגירת הפאב בשעה 2? וכן אני גם מכיר מועדונים שמוכרים עד שעה X אלכוהול לקטינים, סבבה.. אבל למה לעזעזל אתה חושב שקטינים הולכים בימי חול? לרוב המסיבות הם בימי שישי. וכמו שכבר אמרתי, אם הם מוכרים אלכוהול לקטינים אז הם גם לא יסגרו את הפאב בשתיים בלילה. אגב, כל המשפחה שלי עם בגרות מלאה ואבא שלי עם תואר בכלכלה והם נגד החוק, ולא הם לא יושבים בפאבים כל יום או שבוע שבוע, הם פשוט יודעים שהחוק הזה מטופש ולא יעיל. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|