![]() |
# 91 |
הוסטסניון
|
תודה אחי, ואם הוא היה משלם לי על העיצוב לפחות הייתי יורד ממנו.
|
![]() |
# 92 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אדם שיצא בגלל אזהרות לא שמעתי בשום מקום שלא יכול לחזור מתחת כינוי אחר אם זה היה רמאות אז מילא ברור הייתי אומר |
|
![]() |
# 93 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עכשיו אני מבין למה אתה לצידו...אתה חבר שלו. בוא עכשיו אני יגיב לך על כל הדברים שאמרת מבחינת "אתם עושים רצח אופי, עד שלא הוכח שהוא אשם הוא לא אשם", אז איפה? איפה הוא שיגיד נגד, הבאת את הפרשה של קצב, הוא אמר שהוא לא עשה, ואפילו זה החבר שלך לא עשה, ככה שמחזק את זה שהוא כן עשה את זה. ציטוט:
אני מוכרח להגיד, שבתשובה כזאת אף פעם לא נתקלתי, ואני אפילו לא רוצה להגיד מה זה מעיד עליך. |
||
![]() |
# 94 |
הוסטסניון
|
כוונת??? העלמת מידע?
בוא אני יסביר לך משהו לא ראיתי בשום מקום שאומרים אם ראיתם מישהו שחזר בגלל אזהרות תגידו לנו .. למה הוא לא מגיב פה באמת זה מעניין אני ידבר איתו שהוא יתחבר אני לא חושב שהוא יתעלם ככה וישאיר לנו את הניחוש לגביו משוגע שוב לא הייתה לי שום סיבה לדווח אדם שחזר בגלל אזהרות על הכוונת? נו טוב אם אתה רוצה..... חבר שלו? לא בידיוק אני סתם מדבר איתו פה ושם ולא יצא לי להכיר אותו כמו שהוא מתאר וגם בכללי הייתי אומר על מישהו אחר את אותום המילים בלי הוכחה הולמת |
![]() |
# 95 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עזוב אותך,הוא יכנס לדיכאון ולמתח עם ההורים. נכון עיצבת לו,אבל אני מבטיח לך שאת התרגיל הזה הוא יעשה יותר,וזה חשוב יותר מכל עיצוב. קרה לי פעם,שמכרתי חומר (מידע ![]()
# 96 |
Permanently Banned
|
STASEK גם קשור לזה?
כאילו הוא מוכר דומיניים במחירים זולים וכל זה.. זה מזוייף ? |
![]() |
# 97 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
חחח אלו שמצדיקים את הרמאי.
אתם ממש פטאטים(בלי להאליב), אומרים לכם שאדם רמאי, מראם לכם עובדות, ואתם מחכים שהוא יגיד שהוא רמאי?! למה אתם חושבים שהוא יגיד שהוא רימה? ואתם אומרים שהוא אדם טוב.. אתם ביכלל מכירים אותו?(חוץ מהאינטרנט), ואפילו אם אתם מכירים אותו במציאות אי -אפשר לדעת אם בנאדםם טוב. כל אחד יש לו דברים שאחרים לא יודעים עליו. וכן, צריך להגיד את זה. כדי שאחרים לא ידפקו(סליחה על המילה, אבל זאת המילה הכי מתאימה) כמו שחר וכל השאר. ולא, אין פה שום "רצח אופי", בנאדם שעושה כזה דבר יודע בוודעות, מראש, שזה מה שיקרה. אין מה לעשות לשקר יש רגלים, וכן, שקר בסוף עולים עליו. במיוחד שקר כמו שלו! בנאדם שמזייף כרטיסי אשראי מיצטער לומר הוא אבריין לכל דבר. וכן בכזה מיקרה אם מיתלוננים עליו במישטרה(ויש אפשרות להיתלוננן עם רוצים, מדברים עם האיגדון והם מביאים רשימות IP שהזמינו ועולים עליו), וכזה דבר יכול לגרום למאסר(לא שלו, אלא של ההורים שלו, אם אני זוכר הוא אחראי למעשיו מגיל 14). ועכשיו אני מכוון את זה למי שהוא רימה עם הדומיין ב-100 שקל. כן, לא צריך להאמין למי שאומר שהוא מזמין משהו כדי להפסיד! כי אף אחד, אף אחד, אף פעם לא יעשה משהו כדי להפסיד! |
![]() |
# 98 |
חבר וותיק
|
קראתי כל מה שאמרתם ואין לי מילים כל אחד אומר משהו אחר
ואני יגיד את שלי גם אני בגילו כפי שהבנתי מכם גם אני עושה שטויות כמו כולם אבל פה הוא הגזים אין לי אומץ לבע דברים כאלה אני לא יודע מה להגיד לך הוא פשוט נוכל , אבל מצד שני הבנאדם רושם שהוא הולך להתאבד באיזשהי מידה אני מרחם עליו למרות הפשע אפשר להגיד שביצע אני במקומך כן הייתי נכנס בו במידה והייתי עסק רשום עם פוטו חוקי כמובן רק בגלל שהמצפון שלי לא היה במקום מכאן אתה תבחר מה לעשות ואם להכינס בו \ או שלא ולעשות לו מצווה בכך שאתה נותן לו הזדמנות שנייה ולחשוב פעמיים לפני שהוא עושה דברים אבל משהו אחד מרגיז אותי זה איך שהוא מדבר במסנג'ר מדבר איתך אמיתי אני מצופה המצד אולי קצת מרחם אליו אבל אני מאמין שאם הייתי במקומך הייתי נוקט בצעדים קשים. שחר - מטעיות לומדים - אתה בחור רציני ממך לא ציפיתי להתעסק עם אנשים כאלה בהצלחה בפתרון .. ![]() |
![]() |
# 99 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
תכף נצטרך להכניס פה לחוקים "אסור ללכת לבית של משתמש ולרצוח אותו". באמת, כמה כבר אפשר? אתה לראות את החוק של זה בבקשה: ציטוט:
עוד משהו? |
||
![]() |
# 100 | |
הוסטסניון
|
עבריין*
איך אתה מוכיח שזה לא רצח אופי כי אתה יוצא מנקודת הנחה שזה נכון וזה בידיוק הנקודה שאני חולק עליך זה לא נכון עד שיש פה הוכחה טובה מאוד וחותכת שזה נכון כולנו יודעים שבית משפט לא היה מקבל כאלו הוכחות כי הם ניתנות בכיף לזיוף ציטוט:
אין חובה להעיד (תאכלס לא ראיתי את החוק הזה) אז מה יענו עכשיו כולם מנסים עלי? נסו.....אני מנסה להגן על שם של מישהו שזה דבר חשוב יותר מהכל Last edited by נריה; 17-10-06 at 21:52.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|