|
![]() |
# 1 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
זה לא נועד לבעלי אתרים שרוצים לקצר את כתובת אתרם אלא לכל גולש שמעוניין לקצר לינק מסויים מסיבה כלשהי (ויש הרבה סיבות חוץ מהפניה לאתר של אדם).
# 2 |
הוסטסניון
|
שמע אחי הלוגו נוראי, זה לא נראה כ"כ מושקע אבל בהצלחה
|
![]() |
# 3 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
הדומיין כלל לא נרכש עבור השימוש הזה, מספר התרחשויות הביאו אותי לפתוח עליו זמנית קיצור כתובות (ולכן גם הדומיין הוא לא משהו שהקעתי באתר זה). ולפני שיגיע החכמולוג שיגיד שבשני סוגי האתרים (למטרות רווח/לא למטרות רווח) צריך להשקיע באותה מידה: אתר בעל רווח כלכלי צריך לדאוג שאתרנו יהיה יפה ושהגולשים ישארו באתר, הרי הגולשים הם בעצם הכח הכלכלי ולא האתר עצמו. אתר שלא מרוויח שקל והוא לא קהילה או משהו בסגנון לא ממש יבדיל בין 200 גולשים כל יום ובין 2000 (כי זה לא משנה...).
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 27-09-06 at 14:38.. |
|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אולי תמנה לי את הסיבות? כי תאכלס, בעל אתר לא צריך לקצר לינק, למה שהוא יקצר אותו? לינק הוא לינק, יש לו טקסט ויש לו כתובת יעד שרוב הגולשים לא שמים לב אליה. ולמה שגולש ירצה לקצר איזשהו לינק, זה בכלל לא נשמע הגיוני.. תרשה לי להגיד לך שההודעה שלך מתקבלת אצלי ככה (מצטער על הבוטות): זה לא נועד לבעלי אתרים שרוצים לקצר את כתובת אתרם אלא לכל גולש שמעוניין לקצר לינק מסויים מסיבה כלשהי (למרות שאין באמת סיבות רבות או הגיוניות, לא חשבתי על זה לפני פתיחת הפרוייקט). ובאופן כללי, הפרוייקט הזה מתקבל אצלי כאל פרוייקט חסר כל שימוש, פרוייקט עם דומיינים יפים. |
|
![]() |
# 5 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
אני חושב שמעל 24 מיליון קישורים (לא נראה לי שהם משקרים) שקוצרו ב-TINYURL מדברים בעד עצמם. אתה לא מוצא שימוש, אך לפני כשנתיים אני אישית התנדבתי באתר שכל מתנדב קיצר לפחות 20כתובות ביום (על מנת להסתיר). אני שמח שאתה מפרש את דברי, פשוט רמת התורה שבעל פה (לפחות הם יכלו להמציא פירוש מתקבל על הדעת) ![]() למה שגולש ירצה לקצר איזשהו לינק? לא יודע, לא איכפת לי ובקיצור...שהגולש יבחר לא אתה ולא אני. ציטוט:
נניח יש לי את הלינק הזה: htttp://sitename.co.il/12%3/win/temp/files/zips/torrents/4ABClient/cod.torrent הופך לקישור (ממחר): http://rar.co.il/12345 תסביר לי עכשיו אתה, מה קיצור בזה? מקווה שאתה יודע שיכולת לעלות על זה לבד, אם לא...החיים באמת קשים. נ.ב לעניין הלא שימושי פנאן, אין לך שימוש בזה? אין בעיה, זה לא שהכניסה שלך לאתר תקפיץ אותי מהמקום. אבל...הנושא כבר משעמם, אתה מוזמן להגיב כמה שאתה רוצה שנוגע לכך שהשירות לא שימושי, אני אצפה ואם זה יהיה קצת מצחיק אפילו אעלה חיוך על פניי. אגיב על הנושא הספציפי הזה אני לא, כי נטחן העניין סבבה השירות לא שימושי עפ"י דעתך, נקלט ונזרק.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 27-09-06 at 22:53.. |
||
![]() |
# 6 | |||
הוסטסניון
|
ציטוט:
רשת אתרים זה לא הנושא, זה יותר מורכב מזה ואני לא יכנס לזה. תראה כמה שאתה לא רציני ואף מגוחך: ציטוט:
עכשיו אתה אומר: ציטוט:
אתה בעצמך מבולבל מהשירות שמוצע באתר הזה, אתה אומר דברים, אח"כ אומר דברים לגמרי הפוכים שנוגדים את עצמך, ושוב פעם, אתה לא מציין סיבה הגיונית למהות הפרוייקט הזה.. או מהו הדבר השימושי שהוא מציע ואתה מתעקש שהוא מציע.. פשוט מגוחך. |
|||
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
Alon.R
יש הרבה שימושים לקיצור כתובות עובדה תראה כמה משתמשים באתר tinyurl סתם דוגמא בעיתון של ידיעות ביום ראשון יש שם מדור של מחשבים ושם הם מביאים לינקים מyoutube והם משתמשים בקיצור כתובות הם לא ירשמו את כל הכתובת של הסירטון אחרת למי יהיה כוח להרשום את הכל וזה סתם דוגמא |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מפה ועד שידיעות אחרונות ידעו, וישתמשו...רחוק מאוד לדעתי ועדיין לא מספיק. ואני מאמין שאם יש להם צורך בקיצור כתובת הם יעשו לינק מהאתר שלהם עם הפניה ישירה ללינק.. |
|
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |