|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
חיפוש | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
סמן פורומים כנקראו | ![]() |
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: צמים ביום כיפור? | |||
מתכוון לצום |
![]() ![]() ![]() ![]() |
77 | 70.00% |
לא מתכוון לצום |
23 | 20.91% |
מתכוון לצום חלקית |
6 | 5.45% |
לא יודע עדיין |
4 | 3.64% |
מצביעים: 110. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | ||||||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() כפי שכתבתי במספר תגובות, הדת לא שינתה, לא משנה ולא תשנה את החיים שלי כך שזה לא יוביל אותי לשום מקום "רע". נראה לאן אני אגיע? אין בעיה, נדבר עוד כמה שנים נראה איפה שנינו נהיה (אני לא חוזה עתידות, כמו שאמרת- נראה לאן אני אגיע). ציטוט:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%...A4%D7%95%D7%A8 קרא מה שכתוב בצד.שמאל בבלוק. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
בכל מקרה, דוגמא אחת שמבחינתי מספיקה לשחיטה כשרה (בפרות לצורך העניין)- בשחיטה כשרה לא יכולה לעבור לשאר חלקי הפרה המחלה (חיידק/וירוס אני לא בדיוק יודע) "הפרה המשוגעת". אבל אם זאת דעתך בנוגע לכשרות אני מקבל אותה, אך על פי הבנתי היא לא נכונה. ציטוט:
לא רוצה להיכנס לכתבים עבריים שמגלים דברים אלפי/מאות שנים לפני המדענים, מי שרוצה יחקור את סתם ערבבת כרגע בשר וחלב. ציטוט:
שמח שהבהרנו את הנושא, חבל שאתה מנסה להראות לי מה אני כן ומה אני לא. כנראה שלאתאיסטים כואב לראות אדם שמאמין באלוהים אך לא מאמין בעולם הבא, שלא מאמין בשדים רוחות ומזיקים, שלא מאמין בכל דבר התורה שבעל פה... בכל מקרה אם דיון בנושא הזה ימשך אני לא מתכוון להשתתף פה, אתה שינית כיוון אני שיניתי כיוון אך אני לא אמשיך לשנות...
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|