הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

צפה בתוצאות הסקר: צמים ביום כיפור?
מתכוון לצום 77 70.00%
לא מתכוון לצום 23 20.91%
מתכוון לצום חלקית 6 5.45%
לא יודע עדיין 4 3.64%
מצביעים: 110. אינך יכול להצביע לסקר הזה

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 26-09-06, 22:02   # 11
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
לקיצור ולעניין- אם אתה לא הולך בדרכם של הרבנים, אז אין לך דת. ואין לך אלוהים, ואין לך כלום שקשור לתנ"ך המלא טעויות הזה.
אממ, הקראים מצליחים לקיים דת נפלאה ללא רבנים.

ציטוט:
תמשיך עם התמימות שלך שאתה מאמין בדרך שלך בתנ"ך הזה. נראה לאן תגיע.
אם אני תמים רובכם עדיין תינוקות בחיתולים.
כפי שכתבתי במספר תגובות, הדת לא שינתה, לא משנה ולא תשנה את החיים שלי כך שזה לא יוביל אותי לשום מקום "רע". נראה לאן אני אגיע? אין בעיה, נדבר עוד כמה שנים נראה איפה שנינו נהיה (אני לא חוזה עתידות, כמו שאמרת- נראה לאן אני אגיע).

ציטוט:
איפה יום כיפור מוזכר בתורה?
אם אני לא טועה, הרבנים המציאו את היום הזה.
אז אם אתה לא שומע להם אז למה אתה מתכוון בכלל למצמץ באופן מיוחד ביום הזה?
במקום לכתוב לבד ותגיד לי מה המקור ובלה בלה בלה הנה מwikipedia:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%...A4%D7%95%D7%A8

קרא מה שכתוב בצד.שמאל בבלוק.

ציטוט:
אז אם אתה שם כיפה משמע שאתה שומע לרבנים.
לא שם.

ציטוט:
איפה בתורה כתוב שצריך לאכול בד"ץ או מהדרין?
לא כתוב, רשום במפורש מה מותר ומה אסור לאכול וכל עוד יש איש דת שמשגיח שהכל הולך בדרך התורה וזה מאושר אני אוכל.

ציטוט:
הרבנים הכינסו לנו את זה לראש ממש חזק באמצעות חארטות מדעיות שזה בריא. ומה? זה שטויות. סה"כ עוד דרך שלהם לעשות על חשבון האזרחים והמדינה עוד כסף.
אני ממליץ לך לחקור עוד קצת בנושא הבריאות של בשר וחלב ושחיטה כשרה לפי שתגיע למסקנה הזאת.
בכל מקרה, דוגמא אחת שמבחינתי מספיקה לשחיטה כשרה (בפרות לצורך העניין)- בשחיטה כשרה לא יכולה לעבור לשאר חלקי הפרה המחלה (חיידק/וירוס אני לא בדיוק יודע) "הפרה המשוגעת".
אבל אם זאת דעתך בנוגע לכשרות אני מקבל אותה, אך על פי הבנתי היא לא נכונה.

ציטוט:
(מישהו פה הזכיר כינה שנוצרת מזיעה? או שהעולם שטוח והשמים הם כיפה? ומעליהם יש רק מים? או שהשמש היא זאת שזזה וכדור הארץ לא זז? או שיש חלונות בשמים (=אטמוספירה...) שדרכם השמש מציצה? נראה לי שהבנת את הפואנטה שלי)
אני שמח שמעניין הצום עברת לנושא של אמיתות המקרא מבחינה היסטורית, ארכיאולוגית ומדעית.
לא רוצה להיכנס לכתבים עבריים שמגלים דברים אלפי/מאות שנים לפני המדענים, מי שרוצה יחקור את סתם ערבבת כרגע בשר וחלב.

ציטוט:
לקיצור ולעניין- אם אתה לא הולך בדרכם של הרבנים, אז אין לך דת. ואין לך אלוהים, ואין לך כלום שקשור לתנ"ך המלא טעויות הזה.
אני שמח שאתה אומר לי מה יש לי ומה אין לי. השקפה חילונית מוחלטת, אם אני הייתי אומר "אתה לא מאמין באלוהים אין לך חיים וכלום שקשור אליהם" אני בטוח שהייתי זוכה למספר תגובות כגון "פרימיטיב", "איש באמונתו יחיה" ובלה בלה בלה...

שמח שהבהרנו את הנושא, חבל שאתה מנסה להראות לי מה אני כן ומה אני לא.
כנראה שלאתאיסטים כואב לראות אדם שמאמין באלוהים אך לא מאמין בעולם הבא, שלא מאמין בשדים רוחות ומזיקים, שלא מאמין בכל דבר התורה שבעל פה...

בכל מקרה אם דיון בנושא הזה ימשך אני לא מתכוון להשתתף פה, אתה שינית כיוון אני שיניתי כיוון אך אני לא אמשיך לשנות...

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום