|
![]() |
# 1 | |
חסום
|
ציטוט:
תגובה עניינית לנושא ? לא קיימת . מספיק להתנהג כמו ילד קטן , תגיב כמו אדם בוגר . |
|
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כל ביקורות על החברה שלו אתה ישר קופץ עליו ומנסה להרוס אותו. חלאס ,זה כבר מעצבן. |
|
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
האתר שלכם לא עובד לי עדין... קישור לתמונה: http://Www.Rar.Co.iL/files/Micro-1130278671.jpg
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
הבנתי שלא עובד לך , הפעם לצערך לא מדובר בנפילה , מדובר בעידכון DNS . הפעם את החגיגה עם חלוקת הסוכריות בבני-ברק תצטרך לשמור לעצמך , כי לא תהיה כזו על שום נפילה שלי . |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 6 |
Guest / אורח
|
ספוקי:
לפי מה שאתה מתאר, אתה מקבל יופי של שירות מאקסטרים סרב.. אף שרת לא חיי לנצח.. וכשצריך לעדכן מעדכנים, גם אם זה קרה הרבה לאחרונה(מה שחשוב שעושים משהו בשביל לסדר, היום תאמין לי זה מצרך נדיר), ובטח ש"אקסטרים סרב" לא אשמה בבעיות הדי אן אסים של חברות האינטרנט בארץ, בלי לציין שמות יש כמה חברות(2), שתוקעות שבועיים קאשינג בשרתי די אן אס שלהם, יש שיקולים חייוביים, בהררכיה העולמית, אבל כל הדיון הזה באמת לא קשור לאקסטרים. לגבות מחשב זה לא תמיד קל, יש תמיד דברים שאתה לא חושב עליהם (כמו השעון שלך בפורום), וכל הכבוד לליאור שמעניין אותו השעון שלך בפורום ![]() אבי lsrv מספר אחד ![]() איל שרתים. Last edited by sharatim.co.il; 26-10-05 at 00:33.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|