![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
אני הייתי בנבחרת כדורסל...וזו בעצם הייתה מהחוייבות שלי חחח
עצה שלי אל תילך למכבי אש...כי לפי מה שאני יודע אתה מחוייב להיות שם שנתיים |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
במידה ואתה מעוניין ללכת למכבי אש תדבר איתי תקבל כל מה שצריך איזה שתרצה...
יש לי אפשרות לעזור לך בנושא הזה בכל דבר שתרצה! |
![]() |
![]() |
# 13 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ולמה לעזזל כולם אומרים שכבאות זה הרבה ללמוד וזה? :S כל הקורסים כמעט זה 20 שעות חוץ מזה ועוד שני דברים =\ ציטוט:
לפחות 20 אפשרויות אבל קיזזתי ל5 בערך : 1. עזרה לקשישים - זה די "הימור" , לא להשתעמם או לא 2. ללכת לבית החולים איכילוב ולהיות רופא בכאילו , לשחק עם ילדים , לראות ניתוחים וזה - אני אומנם שומע מוזיקה שכל מילה שניה זה "מוות" או "דם" אבל עדיין קצת מגעיל. 3. עזרה לעיוורים - ת'כלאס? אמא שלי כבדת ראיה (כמעט עיוורת) כבר 14 שנים ככה שפחות או יותר אני עושה את זה אם אני רוצה ואם לא.. 4. מבאי אש - כל החברים לשם וגם נשמע מגניב. 5. לדבר עם ניצולי שואה - זה נושא מעניין אבל זה נושא רגיש מדי בשבילי. אה ותודה על ההצעה להמלצה אבל הבצ'פר שלי בתל אביב |
||
![]() |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
יש לי חבר שהתנדב במדא והוא כל היום שם
גם עכשיו אחרי שנה שניגמרה לו ההתנדבות כל יום אחרי הלימודים הוא הולך ומתנדב הוא מספר לנו סיפורים ואיך שהם מצילים אנשים בדקה האחרונה ממש לגזוז תציפורניים מרוב סקרנות ומתח שההתנדבות הזאת מביאה לך מה עוד שאתה רוכש שם " מקצוע" אפשר לומר בצבא תיכול להיות חובש וכו' |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
אל תתלהב להיות ג'ובניק ואני יגיד לך למה
1. ה 3 שנים של השירות שלך יעברו לך כמו 10 שנים משעממות 2. ג'ובניק יוצא פחות "מבוגר שיכלית" מאחד קרבי שיודע מה זה להתמודד עם קשיים , ( מה שג'ובניק כמעט ואין לו) 3. את החברים הכי טובים שלך אתה תרכוש בצבא, וכשאתה קרבי ומישהו מוכן למות למענך ובשבילך אז זה מראה לך כמה בן אדם מוכן להקריב בשביל האחר. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חוץ מזה שקודם אני מעדיף להחליט לאן ללכת בקורס קיץ ;] |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |