![]() |
# 1 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
חזרתי היום מגרמניהה
היה הכי כייף בעולם!
כל ערב היינו בברים עד 4-3 לפנות בוקר. ושם יש תחבורה ציבורית 24 שעות ככה שזאת לא בעיה. ומה לא עשינו שם........ היה הכיייייי כיייף שיכולתי בכלל לתאר!(יותר מזה!) זה היה חילופי נוער, אז ישנו אצל המשפחות הגרמניות בבית. הגרמנים(המשפחות בכל מקרה) אנשים מזההה חמים, אנשים מזה טובים! כל מכונית שניה שם פורש, מרצדס ספורט, BMW ומה שאתם רק יכולים לדמיין! הכל יפההההה! אם יהיה לכם דרך בצפר גם כזה דבר, אני ממליץ, מאוד, מאוד, מאוד ללכת! זה פשוט חובה!! ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
ברוך שובך
# 3 |
הוסטסניון
|
אני אוכל את עצמי מקנאה...
מת לנסוע לשם... כל הדברים שאתה מספר במסן פשיי.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
חובה לארגן משהו |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
בלאט אני מקווה שאתה לא כמו אחד מהכתה שלי
יש לו קרובים בגרמניה נוסע לשם מידי פעם וזה כל פעם חוזר עם איזה שיר נאצי חדש הוא שוארף שם דברים וזה פריק מצייר את הסמל של האנריכה בכל מקום מתחיל לשיר THE WHITE MEN MARCHES JEW BY JEW BY JEW משהו כזה גרמניה דיי נחמד שם אני הייתי באמסטרדם חיחי בנות בחלונות ראווה :P ובן כמה אתה שנסעתה לשם ולבד או עם מי? אתה ידעו גרמנית? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
נסענו 15 ילדים.. אוףףף כל כך לא רציתי לחזור לארץץץץץץץץ(אני יודע שזה לא נישמע טוב!), הייתי מת להישאר שם עוד שבועיים@@ |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
Willkommen zurück und gute Nacht
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
יפה יפה...
הייתי שם כשטסנו לחופשה הולנד-גרמניה-בלגיה. מממ מת על אירופה!!! מקום יפה פי 500000000 מפה...והמזג אוויר מעולה! לא סובל את החום של הארץ... כשאהיה גדול אני מקווה להיות בעל מספיק כסף כדי לגור בשוויץ ![]()
# 9 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() ישנתי רק חצי שעה אתמול בלילה ![]() אני מתתת מעייפות.. אבל לא בא לי לישוןןןןןןןןן..... וטיול עם המשפחה לא משתווה למשלחת... משלחת זה משהו אחר לגמריי! זה הכי הכי! ובמיוחד שישנים אצלם בבית! |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
gute mornen(משהו כזה) זה בוקר טוב. ya- כן. זה מה שאני יודע חחחח |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |