|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
חיפוש | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
סמן פורומים כנקראו | ![]() |
| צפה בתוצאות הסקר: מה דרך החיים שלי? | |||
| חילוני-הולך לבתי כנסת בחגים ושבתות |
|
22 | 26.19% |
| חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי |
|
35 | 41.67% |
| דתי-מתפלל כל יום אבל לפעמים חורג |
|
5 | 5.95% |
| דתי-מתפלל יום יום שומר וצוות וכו' |
|
4 | 4.76% |
| דתי-אני חוזר בתשובה |
|
3 | 3.57% |
| חילוני-אני חוזר בשאלה |
|
3 | 3.57% |
| אחר |
|
12 | 14.29% |
| מצביעים: 84. אינך יכול להצביע לסקר הזה | |||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובתוך ה10% שנשארו יש קיבצוניקים יש מושבניקים ויש את כל הרשויות הערביות הדרוזיות והצרקסיות וכו'. ועדייין אם תסתכל על הנופלים, תראה הבדל ניכר, בין העיר לבין הכפר. משהו כמו 90% הרוגים לכפר ו-10% הרוגים לעיר סתם זרקתי אחוזים אבל זה בערך רק צריך לספור |
|
|
|
|
# 2 | |
|
Fatal Error
|
ציטוט:
|
|
# 3 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 4 | |
|
Fatal Error
|
ציטוט:
|
|
# 5 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 6 | |||||||||
|
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אמרתי שאין להם שם בקרב האנשים. ברור שיש להן פעילויות.בדר"כ גבעתי בעזה אבל בגלל לבנון הכל השתנה. גבעתי של עכשיו קיימת 23 שנה, הגבעתי שהייתה קיימת במלחמת השחרור זו לא אותה גבעתי של היום (היא פורקה הוקם גדול מילואים ורק ב 80 ומשהו הוקמה גבעתי שוב). את מרואן ברגותי עצרו דובדבן. אבל דווקא אותו הזכרת? הוא בכיר, נותנים אותו רק ליחידות המיוחדות (דובדבן במקרה הזה). וכל אחד שעשה מעצר בחיים שלו יודע שדווקא את הגדולים ברוב המקרים הרבה יותר קל לעצור, ברגותי עוד שנייה השתין במכנסיים מפקד הכח היה צריך להרגיע אותו ולתת לו מים כדי שלא יתעלף, הקטנים הם אלה שיוצאים לך עם קלצ' ורימון ומנסים לקחת איתם כמה שיותר חיילים. ציטוט:
ציטוט:
שהוא יהיה בצבא במיוחד אם בקרבי, ההתנשאות הזאת והרגשת העלית של הקיבוצים/מושבניקים תרד מהר מאוד. פשוט מאוד אם תדבר ככה בהתנשאות כמה שהקיבוצניקים יותר טובים ורק הם משרתים בצבא ישנאו אותך. אף אחד לא אוהב מתנשאים ובדר"כ ביחידות הרגילות אין כאלה.... ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אני אומר את זה מניסיון בשטחים בלבד שאז היינו מקבלים לרוב התרעות מהשב"כ. לא הייתי ואני לא כל כך רוצה להיות בעתיד בלבנון. ציטוט:
הנה, אני עירוני ושמרתי על המדינה בינתיים פי כמה וכמה יותר ממה שאתה שמרת, אז לפני שאתה מתגייס לצבא אל תדבר על מה שהעירונים עושים כי בינתיים מי שמשרת בשלישות ברמת גן ועושה כל יום 6 שעות של סידור מכתבים תורם למדינה יותר ממך. ומי יודע, אולי אנחנו העירונים לוחמים יותר טובים אז אתה לא שומע עלינו כל יום. לא שזה נכון, אבל שאתה מתחיל לזרוק עובדות מצוצות מהאצבע כל האשכול אז גם לנו מותר קצת להתחיל.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 30-08-06 at 14:41.. |
|||||||||
|
|
|
# 7 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
2. אתה אפילו מחזק את דבריי. |
|
|
|
|
# 8 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 9 | ||
|
Rar.co.il
|
ציטוט:
תאמין לי שאני וכל העירוניים שהיו רוב אצלנו היינו לוחמים לא פחות טוב מהקיבוצניקים (שהם היו לוחמים מעולים) ובטח שבתפקיד שלי לא הייתי גרוע (צלף) וכולנו היינו ועדיין חברים טובים בלי לדבר על "אני מכאן אז אני יותר טוב". זה לא משנה אם אתה מביא גבר שגר בביוב או אחד שגר בהרצליה פיתוח- ברגע שאתה עובר את ההכשרה אתם תהיו באותה רמה, אני מקווה שתראה עירוני בצבא שהוא לוחם טוב בדיוק כמוך לא תתעצבן. ואם אתה חושב שהקיבוצניקים באו לוחמים בלי לעבור את ההכשרה הצבאית, אז המטרות בקורס צלפים (בארט) יוכיחו אחרת ![]() אז בבקשה, תמשיך רק לחיות בסרט הזה עד הצבא ותמשיך בדיבורים האלה ותראה כמה הקיבוצניקים והעירונים יאהבו אותך, לא משנה איפה תהיה. מה שכן, עשית לי הרבה שעות של צחוקים ביום וחצי הזה. ילד שעדיין לא היה בצבא מספר לי איך זה להיות בצבא ומי יותר טוב ממני (בתור עירוני) בצבא ומי יש יותר בצבא. ואם אתה לא תתחיל לאחד את המוח שלך שאנחנו עם אחד עד הצבא, אתה בכלל לא מתאים לשירות קרבי (קרבי זה לא רק כח ויכולות לחימה, כפי שאתה בטח יודע). ציטוט:
אני לא מבין איך אתה יכול להתנשאות שאתה עדיין לא בצבא. וגם המשפט הזה ממש מצחיק, אתה מצפה שילד בן 15 לא ישחק במחשב? לא יצא למסיבות? לא יעשה כלום חוץ מלחשוב על ביטחון המדינה? אני לא יודע אם ידעת את זה, בשביל זה יש חיילים ויחידות משטרה.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 30-08-06 at 16:27.. |
||
|
|
|
# 10 | |
|
חסום
|
ציטוט:
מבחינת אחוזים, נראה לי שבאמת מהקיבוצים יותר אנשים מתגייסים, אבל עדיין יש יותר עירוניים בגלל ב10% מ100 גדול יותר מ50% מ10... (זה מה שנראה לי הגיוני, אני לא חייל עדיין \,) מה שאני יכול כן להגיד, נשלחתי מהמשמר אזרחי שאני מתנדב בו לגדנ"ע של 5 ימים בצה"ל בבסיס שדה בוקר בדרום. אני לא יודע להגיד על רוב, אבל היו שם המון דתיים שמתנדבים לא רק במשמר אזרחי אלא גם במשמר הגבול ובמד"א... לא יודע אם זה באמת אומר משהו... |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|