![]() |
# 141 |
חבר חדש
|
ה' ישמור עלינו, אמן ואמן.
# 142 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
Pro-Host,
ימי החופש שלך קוזזו ב30 יום ויותר, ואע"פ שזה לא באמת מיוחד לחזור ללא איזשהו מנוחה מהחופש, זהו המצב הקיים. אתה יכול להמשיך לבכות על הימים שלך, בעוד שהוריפם ומשפחות שכולות בוכות על ארון בנם. אתה יכול לבכות על הימים האלו, בעוד אנשים נלחמים על חייהם, בשביל הגנה למדינה שלך. אז "אם לקחו לך כמה ימים מהחופש", ואתה קורא בקריאת "מוות לכל מי שזה לא היה לו", סליחה, אתה קורא לאנשי השמאל למוות, אתה אגואיסט - ויותר מזה, גם יהיר ואנוכי. אם חשבת שעל הדרום והצפון או על כל אזרח במדינת ישראל עברו ימים קלים במלחמה הזאת, אתה טועה טעות מרה. אולי לא הרגשנו את הקטיושות על גבינו, ואולי אנחנו לא באמת הרגשנו את כאיבכם, אך את העזרה שנתנו וסיפקנו, תושבי הדרום והצפון -היא מעל ומעבר. אז אני רק מקווה שתבין את זה יום אחד, ותבין גם איך זה להלחם מאשר "לאבד כמה ימים", וגם תשנה את הצורת התבטאות שלך. לקרוא מוות לאנשים רק בגלל ש"לך קרה משהו" (ואל משנה עם במכוון או לא), זוהי התנהגות של ילד לא בוגר, וגם החלטה אווילית ביותר. כי כל עוד לא איבדת לך אח, בעוד שהשכן או הבית הקרוב לך כן, אתה צריך להגיד תודה. שמור על התבטאותיך, ויפה שעה אחת קודם. Last edited by SHeDoN; 20-08-06 at 00:49.. |
![]() |
![]() |
# 143 |
חבר וותיק
|
BHXUI - ברוך הבא לקלאב, רמת גן אימפריה!!
ברוך הבא לקלאב . גם אני מהאיפריה תראו , לשגר פצצת אטום זה לא בשניה .. ואפילו אין להם עוד פצצת אטום לפי מקורות שרצים אני במקומו לא הייתי משגר גם אם היייתה לי האפשרות . זה יגרור מלחמה שבחיים לא הייתה קיימת
# 144 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() ד"א roy אתה יכול להוריש לי את ה200₪ שלך נשכיר איזה מיני יעודי. והאשכול הזה כבר נחרש מכל הכיוונים הגיע הזמן לנעול אותו....או שאתם מחכים למחר כדי לראות שזה לא אמיתי? |
|
![]() |
![]() |
# 145 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 146 |
חבר על
|
תגידו כול זה לא שמעתם על מקלטים???? חח
# 147 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 148 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 149 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אני אתן לך את הדוגמא של הירושימה שביפן- הפצצה פגעה בתחנת המשטרה אך התחנה נשארה שלמה עד היום (וגם קצת מסביבה), לפי התוכניות שהיו בטלוויזיה. כך שאם בעוד שנים תהיה מלחמה גרעינית ואין לכם לאן לברוח ואתם רק מעוניינים לחיות (לא איכפת לכם איך) כדאי לנסות ולרדת למקלטים.
![]() |
# 150 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חפרתם פה כמעט כולכם,הכל בולשיט תבינו אתם סתם מספימים זה לא אמיתי מי שפה מאמין רוצה אך ורק צומי.
תנעלו וזהו מיצינו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|