|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
בואו אני יסביר לכם דבר אחר או שתיים !
יש מסעדה ! יש לה בעלים שזה מי שהמקום שייך לו ככה שממסעדה הוא יכול להפוך את זה לחנות מפעל לגלידות נגיד ... ולאותה מדעדה יש עובדים שהם שייכים לבעל הבית (זה שאמרנו שהכל שייך לו !) העובדים הוכים ככה מנהלים , מלצרים , מנקים , טבחים . אז נתחיל בזה ש מלצרים מנקים וטבחים עובדים אצל המנהל שהוא מנהל את המקום רק זה הכל כמו שהוא מפטר עובד מלצר בעל הבית יכול לפטר אותו מפה הגענו שאבי הוא בעל הבית ויוסי מנהל ? יפה זאת אומרת שכל השרתים של אבי ! האתר בית של החברה lom בניהול יוסי ... |
![]() |
# 2 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
עכשיו חן תסביר לי דבר פשוט, למה זה אמור לעניין את הלקוח שסגר עסקה עם מנהל של עסק מסויים אם הוא מנהל אותו או הבעלים שלו? יוסי הוא מההנהלה הגבוהה, ההנהלה הגבוהה צריכה לעבוד במקביל אחרת משהו לא בסדר בעסק, אם אחד אומר ככה ושני אומר אחרת, אין שום עבודה במקביל בין מנהל העסק לבין הבעלים. ונחזור לאבי, מה אמרת שאתה? עסק? לא חברה נכון? אתה עסק. כשאתה עסק, אתה אחראי על העובדים שלך ועל כל מילה שיוצאת מהפה שלהם שקשורה לעסק, ולא כל אחד לעצמו, אתה לא חברה בע"מ, כשתהיה אחת כזאת אז תדבר. וכן אבי אני רושם את זה עוד פעם, אמנם אתה מתחמק אבל הלקוח עוד לא קיבל את התמורה שלו. Last edited by Dima; 19-08-06 at 03:33.. |
|
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
ואני יחזור על זה שוב ממני הוא לא יקבל שום דבר. |
|
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל ה17 ביקורות (שאני בטוח שרובן כי עשיתם להם טובה או משהו) הן לא שוות כלום כאשר המנהל הראשי מתנהג בצורה מגעילה ומביישת כזאת. לפותח האשכול - לא הבנתי האם התיכנות שעשית נמצא באתר שלהם? |
|
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
יוסי כבר יפתור את זה עם anwd וזהו. וכן הקידוד שהוא עשה נמצא אצלם באתר lom.co.il |
|
![]() |
# 6 | |||
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה לא יכול לעשות כל מה שבא לכם... קצת יחס ללקוח לא יזיק, מזה היחס הגרוע הזה? זה נראה כאילו ביקשת מהלקוחות שלך לכתוב ביקורות :\ ציטוט:
http://lom.co.il ציטוט:
הוא יודע שהפעם החנפנים של הוסטס לא יעזורו :] Last edited by ohadamar; 19-08-06 at 12:46.. |
|||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|