![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
חייבים להתאחד להפיל תאתר הזה
www.fromisraeltolebanon.info (תמונות קשות לצפייה)
אנשים חייבים להתאחד כדי להפיל תאתר הזה: האשמות סתמיות עלינו היהודים "ילדות עשירות ישראליות מפונקות" חותמות על פצצות שאחרי זה הורגות "ערבים מסכנים ילדים קטנים " ישראל לעולם לא עשתה דברים כאלה ולעולם לא תעשה ..... החיילים שלנו יוצאים לטווח מול אלפי טרורסטים שמתחביאים ולובשים בגדים אזרחים נכנסים למסגדים ולא יכולה לירות בטרוריסטים הללו כדי לא לפצוע אזרחים ובכך החילים שלנו משלמים בחייהם -ישראל: מודיעה 3 שעות לפני (לאזרחים שהגנו שנתנו מקום מחייה לטרורוסטים ולנשק שלהם בבית שלהם) כי היא הולכת להפגיז מקום מסויים ושהאזחרים באותו מקום יצאו ילכו מהמקום הזה וזה ללבנון ולכול מי שהיא נלחמת מולם 3 שעות לפני ההפגזה ..( המדינה היחידה שאנושית כזאת) הזוועות האמתיות מהפיגועים מהקטיושות ומהכול לא מראים אף פעם לעולם אז אני אומר יאללה "אנשי מחשב" נתחיל נפיל תאתר הזה" ונראה תמונות אמתיות אני boris163 לא ארגע עד שני לא מוריד תאתר הזה מהרשת.... ונראה תאמת .... תפנו לכול אדם לכול "איש מחשב" ולכול מי שאתה מכירים שיכול לעזור ! תזכרו זה המעט שאנחנו יכולי לעשות מהצד פה |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
עד כמה שאני לא אוהב לעשות דברים כאלה אתה צודק הם משקרים שם וצריך להפיל את האתר הזה אם הייתי יודע איך הייתי עוזר בשמחה אבל אני לא יודע אם אתה מוכן להסביר לי איך אני אשמח לעזור
איסיקיו 310050801 אם אין לך איסיקיו אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם מדריך או עם הMSN שלך |
![]() |
# 3 |
נשמה של הפורום
|
עד כמה שאני יודע התמונה הזאת אמיתית, וישראלית גם כן. ולמה להפיל את האתר הזה?
פשוט תפתח אתר שמציג תמונות של הרוגים ופצועים ישראלים, מהמלחמה, מהפיגועים, מהפגנות של קבוצות טרור שמלבישות ילדים ונותנות להם רובים, זה די קל לעשות את אותו הדבר...אם זה כל כך חשוב לך, תילחם בעין תחת עין.
מ.תיכנות
|
אתר מזוויע, למה להציג תמונות כאלה, כתוב למעלה "לא לבעלי לב חלש" .. :S
|
![]() |
# 5 |
WBD.co.il
|
לא שווה התייחסות, אתר הזה יפול ואחריו יפתחו עוד עשרות כאלה.
אם אתה רוצה לצאת למלחמה, כמו שמי שמעלי אמר - תפתח אתר עם תמונות מישראל על הנפגעים מפעולות איבה של אירגוני הטרור. תמיד יהיו כאלה שישנאו את הישראלים, תמיד יהיו כאלה שישנאו את הערבים, ככה זה. יפתחו עוד עשרות אתרים אנטישמיים, צריך לדעת להתעלם, לא תמיד מלחמה טובה(בעצם, אף פעם מלחמה לא טובה). |
![]() |
# 6 |
Whatever
|
חמודות דווקא הילדות..
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() וגם בזמנים קשים, הוסטס הוא פורום חוקי ואסור לדבר על פריצות\הפלות. |
|
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
הקטע שהילדות הישראליות שכתבו את זה על הטילים - > זה נכון...
אבל הרבה דברים פה לא נכונים... |
![]() |
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אגב.. Last edited by HomeMade; 27-07-06 at 22:00.. |
|
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|