|
![]() |
# 1 |
חסום
|
חחח
עכשיו הוא משחק אותה מתכנת ASP אבל הבנאדם טחון |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
חחח קראתי הודעה של כל אחד פה ונקרעתי מכל אחד...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נזכרתי בעוד משהו
היה לי אחד שביקש חסות לפורום שלו, אמרתי לו לא אז הוא אומר בסדר ומתנתק אחרי 5 דקות, מישהו כתב לי הודעה "שלום אתם נותנים חסויות" אמרתי לו שלא אז הוא אמר בסדר אחרי חצי שעה מוסיפים אותי שוב כותבים נונים לי לינק לאיזה פורום גדול ואומרים לי "שלום, אתה מוכן לתת חסות לפורום הזה?" אמרתי לו שאני לא נותן חסויות אז הוא התנתק, התחבר במשתמש הראשון שדיבר איתי ואמר לי "אז אתם באמת לא נונים חסויות ה? לא רק לי ? אפילו לפורום גדול כזה? טוב" והתנתק זה היה יום מוזר אחר כך.... ד.א בסוף הוא קנה ממני ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
חחחחחחחחחחחחח
שרוט לגמרה חח דומה לשיטה אמא אפשר מחשב חדש לא אבא אפשר מחשב חדש לא סבא אפשר מחשב חדש לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
הפלאפון שלי נכנס למצב שקט שאני נרדם
ואני ישן הרבה, במיוחד בחופש כמעט כל היום אז אם יש בעיות הם כבר התרגלו לעשות יוגה |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
יפה יפה שם פס על הלקוחות "כמו שצריך" ![]() העיקר שילמו לא? |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
הייתי אתמול ושלשום יומיים ב"משואה", זה מעין הכנה לפני פולין
אם לקוחות קיבלו על זה הודעה מראש, למה היו לי 20 שיחות שלא נענו? (בדיוק 20..) |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ממש לא... הייתי בפולין 8 ימים ובגרמניה 5 ימים. במרץ. אין לכם מושג איזה קור...כל ה-8 ימים בפולין ירד עלינו שלג. קניתי פאקט בדיוטי פריי ונגמרה רק קופסא אחת P: כשאתה נמצא 7 וחצי מעלות מינוס והמצית קופאת אין מה לעשות. עדיף לטוס בקיץ לא כזה חם שמה כמו שקר שמה. טוס אחי. זה מסע ממש מעניין. תזכור רק דבר אחד... תכין הרבה זיכרון במצלמה שלך תיקח כרטיס של 512MB אם אין לך... אתה הולך לצלם שמה הרבה תמונות. כשתיהיו בטיקוצ'ין (עיירה מהממת) אתה תצלם הרבה.! מסע מעניין ביותר. בברכה, אבישי שמחוני.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|