![]() |
# 41 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
סגרו את הנושא וזהו.. , סגרו עניינים בפרטי.. לא מתאים לפורום |
|
![]() |
# 42 |
Permanently Banned
|
טוב תקשיב לי ותקשיב לי טוב מאוד תפתח את האוזנים שלך ואת הענים בשביל לקרוא את הדבר הבא!
אני בחיים שלי לא רשמתי דברים כאלה על אף אחד אפילו לאלה שאני הכי הכי שונא ויש כאלה אז תרגיע את הגוף שלך ועל מי אתה מנסה לעבוד על כאלה שמבינים ''טיפה'' יותר ממך על כאלה שאתה בעצמך רימית...הצעה ממני תתנצל לפני כולם בהודעה פרטית!!! |
![]() |
# 43 |
Permanently Banned
|
אניר ואה אתה שותק כבר האמת יצאה לאור חחח למה אתה לא ממשיך בדיון?
|
![]() |
# 44 |
Permanently Banned
|
רגעעעעעעעעעע עמיטללללל למה לא מתאים לפורוםםם אני רוצה שתגידו לי סליחה שתיכם למה אתם לא רוצים שאני המשיךלספר אה? שני נוכלים ?
|
![]() |
# 45 |
חבר פורום
|
דביר אחלה בן אדם!
הוא בחיים לא היה עושה את זה! -.- עומרי לך לישון |
![]() |
# 46 |
Permanently Banned
|
אינה שיחה האחונה שעמיטל ראה בו עניו את השיחה שעומרי רשם לי במסנג'ר...ואם אתם רוצים אני ישלח לכם את כל קובץ ההיסטוריה מההתחלה עד הסוף...
|
![]() |
# 47 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תראו באיזה שפה אתם מדברים אחרי זה תבין לבד. ואני ראיתי את כל השיחה שהייתה לכם מצלום מסך מדביר, אתה קיללת אותו שאתה תבוא אליו הביתה וכל זה.. ראיתי הכל מהכל.. , אמרת לו שתפרוץ לו לשרת וכל מיני שטויות מסביב, דביר עכשיו כולו מבואס ממך ועצבני ולכן יוצא לו דברים, ואני לא מאשים אותו אחרי מה שאמרת לו .. לא תיארתי לעצמי שבן אדם מסוגל לכך, יותר דומה לעבריין מקלדת.. אמרתי את דברי.. לילה טוב ![]() |
|
![]() |
# 48 |
Permanently Banned
|
ייאלהההההההה
תישלחחח מה רשום שםםם שביגלל שלא רצית לתת לי שרת רדיו אז עזבתי אותך? את זה כבר אמרתי אז איייהלה |
![]() |
# 49 |
Permanently Banned
|
אמרתייי " אמרתי " אבל כול מה שהוא אמר פה זה שקר... לא עשיתי כלום רק" אמרתי "
|
![]() |
# 50 |
Permanently Banned
|
אפילו אתה אומר ששדביר עצבני והוא מוציא דרים מהפה למה סתם לשקר דברים אה?
האמת היא מימה שהוא אמר שעזבתי אותו ביגלל שהוא הבטיח שרת רדיו ולא נתן כול השאר חארטה ברתה !!! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|