|
![]() |
# 1 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל הדבר שאני הכי לא מסכים איתך הוא "הצבא הטוב ביותר בעולם הוא לא, ויש לו עוד הרבה כדי להגיע לשם" תיקרא את סוף ההודעה של Bla123Bla, נגיד ואתה משער כי ארצות הברית הכי חזקה בעולם כן? למה לקח להם כל כך הרבה זמן להשתלט על עיראק? ולמה לישראל לקח כל כך מעט זמן לגבור על מדינות הרב שהתקיפו אותנו במכה ועוד בהפתעה? אם זה לא הצבא הכי חזק בעולם אני לא יודע מה כן הצבא הכי חזק בעולם. הבנתי את הסיבות שלך אבל הם לא נכונות, כי תירוץ זה ממש לא, אפילו פה בנצרת עילית כל שעה עוברים מטוסים בשפע, אז תאר לך כמה מטוסים עוברים מעל הספינות של ישראל.
# 2 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
אני במקרה מתעסק בעניין הזה של אינטגרציה של מערכות שונות (אומנם לא על ספינה). בכל מקרה, כל מערכת בחיל היום, יודעת לתפקד עם מערכת אחרת. מכאן נובע שגם אם מעל הסטי"ל המדובר הזה כל הצי של מדינת ישראל היה טס, המערכת לא הייתה צריכה לפגוע בו. ואגב, מן הסתם גם בצפון הארץ יש כל מיני בסיסים ומוצבים שם יחידות נ"מ, אז אתה אומר שצריך לכבות את כל הפטריוטים ושאר המערכות נגד מטוסים כיוון שמטוסים ישראלים טסים ללבנון שחס וחלילה לא נוריד אותם? ![]() ציטוט:
אתה מסכים איתי שארה"ב בעיראק פועלת אלפי קילומטרים מבסיס האם שלה (aka ארה"ב), קצת קשה לשנע אספקה, חיילים ושאר מידע במרחק כ"כ רב. מה גם שעיראק היא לא מדינה מטר על מטר ויש שם המון נשק וארגוני טרור
# 3 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
לא זוכר באיזה מלחמה זה היה ניראה נגד יפן, שיפן פשוט קרעה לגזרים את ארצות הברית ואז ארצות הברית ממש הלכו להפסיד וישתמשו בפצצת משהו....לא זוכר או אטום או לא זוכר בקיצור שהרסה את כל יפן וגרמה בלאגן גדול אם הילדים שנולדו שם. יש אפילו את הסרט פרל הארבור אם אני לא טועה שמבוסס על זה. אז בוא נגיד שארצות הברית בכלל אבל בכלל לא חזקה, יש להם פשוט את הכסף.
פעם היה עסק ![]() Last edited by Zvaim; 16-07-06 at 10:38.. |
||
![]() |
# 4 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
פרל הרבור או משהו ? פרל הרבור אומנם סרט אבל הוא מבוסס על מלחמת העולם השנייה ועל תקיפת הנמלים הגדולים בפרל הרבור, יפן באמצעות נושאות מטוסים הגיעה למחצית הדרך בין יפן ולפרל הרבור והחלו לשלוח מטוסים. בין הקרב הזה ובין פצצת האטום באמת שאין שום קשר בין ארה"ב ליפן כמעט ולא הייתה לחימה ארה"ב הטילה אמברגו על הנפט של יפן והיא ידעה שהיא הולכת להפסיד הטלת פצצות האטום "הירושמיה" ו"נגאסאקי" הייתה פעולה על מנת לסיים את מלחמת העולם השנייה סופית וגם כדרך ראשונה לבחון את פצצות האטום הרי אחת הסיבות למלחמה הייתה מירוץ חימוש. בכל מקרה תעשה טובה אל תזכיר סרטים, אם אתה יודע תדבר אם לא, תקשיב או תשאל
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
מה יש לארצות הברית? אין לה כלום ממש אבל ממש כלום, בואו עכשיו כולנו ניקרא על המלחמות שלה וניראה איך היא בקושי אבל בקושי ניצחה מדינות אם צבא מסכן, אז עוד פעם אני יגיד ארצות הברית מבחינת לחימה לא מבחינת כסף מדורגת במקום ה-3-4 לא יותר. לגבי רוסיה? רוסיה באמת חזקה גם אצלם צבא זה חובה ובלי לראות את ההורים שנתיים, יש שם משעמת קשה מאד, והחיים שם חזקים מאד, אבל לחסל אותנו בקלות? זה לא יקרה!
# 6 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
היו שם המון מוקשים ודברים שהקשו על ארה"ב, הלחימה הייתה רחוקה מהבית והם לא היו מאורגנים לזה. אתה יכול גם לומר אז שלישראל אין כח אחרי שהפשילו לנו את המכנסיים במלחמת יום כיפור. לכל מדינה היו מפלות אבל עדיין אל תשכח שארה"ב היא זאת שתומכת בנו, צבאית וכלכלית ולא אנחנו בהם
![]() |
# 7 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
אנחנו ורוסיה כמו שציינתי אוכלים אותה בלי בעיה, גם בלי נשק כימי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|