הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 16-07-06, 10:19   # 1
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
הצבא הכי טוב בעולם נותן לאיזה ארגון גרילה ליירות לו על צפון המדינה 800 טילים במשך 5 ימים, להוריד בערך מיליון איש למקלטים, לחטוף 2 חיילים בסיור על הגבול ולהרוג עוד 7 כי "אין שדה ראייה באיזור ההוא", לחטוף חייל ולהרוג עוד 3 כי הם הצליחו לחפור מנהרה באורך של קילומטר ולצאת באמצע מוצב (אתה יודע איזה ידע צריך בשביל לחפור מנהרה כזו ולדעת בדיוק איפה לצאת?), להוריד טיל מונחה מכ"מ על ספינת טילים שמותקנת עליה מערכת הההגנה מטילים המתקדמת ביותר בעולם (ברק), ליירט טנק מרכבה סימן 4 (שכזכור לך נחשב לטנק הטוב ביותר בעולם) עם טיל RPG ולגרום להרג של 4 חיילים?

עם כל הכבוד לצה"ל (ויש הרבה כבוד), הצבא הטוב ביותר בעולם הוא לא ויש לו עוד הרבה כדי להגיע לשם. וכאחד שמכיר את המערכת מקרוב, הכל עניין של אגו ובירוקרטיה כי את האמצעים (בעיקר הטכנולוגיים) יש ..

ואם ראש מספן בחיל הים מספר אתמול במסיבת עיתונאים שמערכת ההגנה על הסטי"ל מטילים (ברק) לא הופעלה כי היו באיזור מטוסים של חיל האוויר ולא רצו לפגוע בהם, אז סלח לי, התירוץ הזה פשוט עלוב ומעורר גיחוך.
אני דווקא לא מסכים איתך בעניין הזה אלעד, אני יודע שאתה משרת בצבא וכמו שהבנתי גם אתה שומר סודות.
אבל הדבר שאני הכי לא מסכים איתך הוא "הצבא הטוב ביותר בעולם הוא לא, ויש לו עוד הרבה כדי להגיע לשם"
תיקרא את סוף ההודעה של Bla123Bla, נגיד ואתה משער כי ארצות הברית הכי חזקה בעולם כן? למה לקח להם כל כך הרבה זמן להשתלט על עיראק? ולמה לישראל לקח כל כך מעט זמן לגבור על מדינות הרב שהתקיפו אותנו במכה ועוד בהפתעה? אם זה לא הצבא הכי חזק בעולם אני לא יודע מה כן הצבא הכי חזק בעולם.
הבנתי את הסיבות שלך אבל הם לא נכונות, כי תירוץ זה ממש לא, אפילו פה בנצרת עילית כל שעה עוברים מטוסים בשפע, אז תאר לך כמה מטוסים עוברים מעל הספינות של ישראל.

ישן 16-07-06, 10:28   # 2
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Zvaim
הבנתי את הסיבות שלך אבל הם לא נכונות, כי תירוץ זה ממש לא, אפילו פה בנצרת עילית כל שעה עוברים מטוסים בשפע, אז תאר לך כמה מטוסים עוברים מעל הספינות של ישראל.
זה לא משנה אם עובר מטוס אחד או מיליון מטוסים,
אני במקרה מתעסק בעניין הזה של אינטגרציה של מערכות שונות (אומנם לא על ספינה). בכל מקרה, כל מערכת בחיל היום, יודעת לתפקד עם מערכת אחרת. מכאן נובע שגם אם מעל הסטי"ל המדובר הזה כל הצי של מדינת ישראל היה טס, המערכת לא הייתה צריכה לפגוע בו.

ואגב, מן הסתם גם בצפון הארץ יש כל מיני בסיסים ומוצבים שם יחידות נ"מ, אז אתה אומר שצריך לכבות את כל הפטריוטים ושאר המערכות נגד מטוסים כיוון שמטוסים ישראלים טסים ללבנון שחס וחלילה לא נוריד אותם?

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Zvaim
תיקרא את סוף ההודעה של Bla123Bla, נגיד ואתה משער כי ארצות הברית הכי חזקה בעולם כן? למה לקח להם כל כך הרבה זמן להשתלט על עיראק? ולמה לישראל לקח כל כך מעט זמן לגבור על מדינות הרב שהתקיפו אותנו במכה ועוד בהפתעה? אם זה לא הצבא הכי חזק בעולם אני לא יודע מה כן הצבא הכי חזק בעולם.
אתה מסתכל על עניין שהיה לפני 30,40 ו 60 שנה. העניינים השתנו.

אתה מסכים איתי שארה"ב בעיראק פועלת אלפי קילומטרים מבסיס האם שלה (aka ארה"ב), קצת קשה לשנע אספקה, חיילים ושאר מידע במרחק כ"כ רב. מה גם שעיראק היא לא מדינה מטר על מטר ויש שם המון נשק וארגוני טרור

ישן 16-07-06, 10:34   # 3
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
זה לא משנה אם עובר מטוס אחד או מיליון מטוסים,
אני במקרה מתעסק בעניין הזה של אינטגרציה של מערכות שונות (אומנם לא על ספינה). בכל מקרה, כל מערכת בחיל היום, יודעת לתפקד עם מערכת אחרת. מכאן נובע שגם אם מעל הסטי"ל המדובר הזה כל הצי של מדינת ישראל היה טס, המערכת לא הייתה צריכה לפגוע בו.

ואגב, מן הסתם גם בצפון הארץ יש כל מיני בסיסים ומוצבים שם יחידות נ"מ, אז אתה אומר שצריך לכבות את כל הפטריוטים ושאר המערכות נגד מטוסים כיוון שמטוסים ישראלים טסים ללבנון שחס וחלילה לא נוריד אותם?

אתה מסתכל על עניין שהיה לפני 30,40 ו 60 שנה. העניינים השתנו.

אתה מסכים איתי שארה"ב בעיראק פועלת אלפי קילומטרים מבסיס האם שלה (aka ארה"ב), קצת קשה לשנע אספקה, חיילים ושאר מידע במרחק כ"כ רב. מה גם שעיראק היא לא מדינה מטר על מטר ויש שם המון נשק וארגוני טרור
עזוב את זה שעיראק גדולה והכל אני מדבר איתך על זה שהתקיפו אותנו כמה מדינות במכה שזה בהרבה אבל ממש בהרבה יותר מהגודל של עיראק, הבנתי שאתה אומר שזה יהיה מזמן אבל בוא לא נגזים, כי מה שהיה תמיד ישאר, להיפך היום הדברים השתנו רק לטובה, הטכנולוגיה יותר חדישה, האימונים יותר קשים, והחיילים יותר חזקים.

ציטוט:
אהה ודבר ידוע (במלחמת יום כיפור כמעט התממש) לישראל יש צוללות הנושאות פצצות אטום וכאשר כמעט הפסדנו בכיפור, הצוללות התכוננו להוריד איתן את כל צבאות ערב וכל אויבנו.
ואם כבר אתה מזכיר פצצות אטום, אז הנה ההוכחה אלעד שארצות הברית בכלל לא חזקה.

לא זוכר באיזה מלחמה זה היה ניראה נגד יפן, שיפן פשוט קרעה לגזרים את ארצות הברית ואז ארצות הברית ממש הלכו להפסיד וישתמשו בפצצת משהו....לא זוכר או אטום או לא זוכר בקיצור שהרסה את כל יפן וגרמה בלאגן גדול אם הילדים שנולדו שם.
יש אפילו את הסרט פרל הארבור אם אני לא טועה שמבוסס על זה.

אז בוא נגיד שארצות הברית בכלל אבל בכלל לא חזקה, יש להם פשוט את הכסף.

Last edited by Zvaim; 16-07-06 at 10:38..

ישן 16-07-06, 10:55   # 4
SlipY
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ]

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to SlipY

SlipY לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Zvaim
ואם כבר אתה מזכיר פצצות אטום, אז הנה ההוכחה אלעד שארצות הברית בכלל לא חזקה.

לא זוכר באיזה מלחמה זה היה ניראה נגד יפן, שיפן פשוט קרעה לגזרים את ארצות הברית ואז ארצות הברית ממש הלכו להפסיד וישתמשו בפצצת משהו....לא זוכר או אטום או לא זוכר בקיצור שהרסה את כל יפן וגרמה בלאגן גדול אם הילדים שנולדו שם.
יש אפילו את הסרט פרל הארבור אם אני לא טועה שמבוסס על זה.

אז בוא נגיד שארצות הברית בכלל אבל בכלל לא חזקה, יש להם פשוט את הכסף.
תגיד לי , כל השיחה הזאת ואין לך ידע בסיסי בהיסטוריה ?
פרל הרבור או משהו ?

פרל הרבור אומנם סרט אבל הוא מבוסס על מלחמת העולם השנייה ועל תקיפת הנמלים הגדולים בפרל הרבור, יפן באמצעות נושאות מטוסים הגיעה למחצית הדרך בין יפן ולפרל הרבור והחלו לשלוח מטוסים.

בין הקרב הזה ובין פצצת האטום באמת שאין שום קשר בין ארה"ב ליפן כמעט ולא הייתה לחימה ארה"ב הטילה אמברגו על הנפט של יפן והיא ידעה שהיא הולכת להפסיד
הטלת פצצות האטום "הירושמיה" ו"נגאסאקי" הייתה פעולה על מנת לסיים את מלחמת העולם השנייה סופית וגם כדרך ראשונה לבחון את פצצות האטום הרי אחת הסיבות למלחמה הייתה מירוץ חימוש.

בכל מקרה תעשה טובה אל תזכיר סרטים, אם אתה יודע תדבר אם לא, תקשיב או תשאל
[ נייד: 050-764-0009 ][ טלפון 073-7972444 ][ פקס 073-7972443 ] [ מייל admin@xsc.co.il ]

ישן 16-07-06, 10:59   # 5
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי SlipY
תגיד לי , כל השיחה הזאת ואין לך ידע בסיסי בהיסטוריה ?
פרל הרבור או משהו ?

פרל הרבור אומנם סרט אבל הוא מבוסס על מלחמת העולם השנייה ועל תקיפת הנמלים הגדולים בפרל הרבור, יפן באמצעות נושאות מטוסים הגיעה למחצית הדרך בין יפן ולפרל הרבור והחלו לשלוח מטוסים.

בין הקרב הזה ובין פצצת האטום באמת שאין שום קשר בין ארה"ב ליפן כמעט ולא הייתה לחימה ארה"ב הטילה אמברגו על הנפט של יפן והיא ידעה שהיא הולכת להפסיד
הטלת פצצות האטום "הירושמיה" ו"נגאסאקי" הייתה פעולה על מנת לסיים את מלחמת העולם השנייה סופית וגם כדרך ראשונה לבחון את פצצות האטום הרי אחת הסיבות למלחמה הייתה מירוץ חימוש.

בכל מקרה תעשה טובה אל תזכיר סרטים, אם אתה יודע תדבר אם לא, תקשיב או תשאל
נעזוב את הסרט מה אם וירטנם שפתחתה להם את התחת (כמעט) והרגה להם המון אבל ממש המון חיילים? תעזבו אותכם משטויות אתם מדברים כאילו ארצות הברית חזקה אבל היא בככלל בכלל לא מתקרבת לזה, ארצות הברית הייתי אומר שרוסיה ואנחנו מעליה (כמובן אנחנו אם עניין הכסף)
מה יש לארצות הברית? אין לה כלום ממש אבל ממש כלום, בואו עכשיו כולנו ניקרא על המלחמות שלה וניראה איך היא בקושי אבל בקושי ניצחה מדינות אם צבא מסכן, אז עוד פעם אני יגיד ארצות הברית מבחינת לחימה לא מבחינת כסף מדורגת במקום ה-3-4 לא יותר.

לגבי רוסיה? רוסיה באמת חזקה גם אצלם צבא זה חובה ובלי לראות את ההורים שנתיים, יש שם משעמת קשה מאד, והחיים שם חזקים מאד, אבל לחסל אותנו בקלות? זה לא יקרה!

ישן 16-07-06, 11:05   # 6
SlipY
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ]

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to SlipY

SlipY לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Zvaim
נעזוב את הסרט מה אם וירטנם שפתחתה להם את התחת (כמעט) והרגה להם המון אבל ממש המון חיילים? תעזבו אותכם משטויות אתם מדברים כאילו ארצות הברית חזקה אבל היא בככלל בכלל לא מתקרבת לזה, ארצות הברית הייתי אומר שרוסיה ואנחנו מעליה (כמובן אנחנו אם עניין הכסף)
מה יש לארצות הברית? אין לה כלום ממש אבל ממש כלום, בואו עכשיו כולנו ניקרא על המלחמות שלה וניראה איך היא בקושי אבל בקושי ניצחה מדינות אם צבא מסכן, אז עוד פעם אני יגיד ארצות הברית מבחינת לחימה לא מבחינת כסף מדורגת במקום ה-3-4 לא יותר.

לגבי רוסיה? רוסיה באמת חזקה גם אצלם צבא זה חובה ובלי לראות את ההורים שנתיים, יש שם משעמת קשה מאד, והחיים שם חזקים מאד, אבל לחסל אותנו בקלות? זה לא יקרה!
קודם כל הלחימה וויאטנם הייתה כמו הלחימה היום בלבנון אין איפה לפגוע אין צבא מאורגן מולך..
היו שם המון מוקשים ודברים שהקשו על ארה"ב, הלחימה הייתה רחוקה מהבית והם לא היו מאורגנים לזה.

אתה יכול גם לומר אז שלישראל אין כח אחרי שהפשילו לנו את המכנסיים במלחמת יום כיפור.

לכל מדינה היו מפלות אבל עדיין אל תשכח שארה"ב היא זאת שתומכת בנו, צבאית וכלכלית ולא אנחנו בהם
[ נייד: 050-764-0009 ][ טלפון 073-7972444 ][ פקס 073-7972443 ] [ מייל admin@xsc.co.il ]

ישן 16-07-06, 11:10   # 7
Zvaim
חבר על

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי SlipY
קודם כל הלחימה וויאטנם הייתה כמו הלחימה היום בלבנון אין איפה לפגוע אין צבא מאורגן מולך..
היו שם המון מוקשים ודברים שהקשו על ארה"ב, הלחימה הייתה רחוקה מהבית והם לא היו מאורגנים לזה.

אתה יכול גם לומר אז שלישראל אין כח אחרי שהפשילו לנו את המכנסיים במלחמת יום כיפור.

לכל מדינה היו מפלות אבל עדיין אל תשכח שארה"ב היא זאת שתומכת בנו, צבאית וכלכלית ולא אנחנו בהם
עוד שאלה אליך אני רואה שאתה מעורב פה טוב, האם ארצות הברית הכי חזקה בעולם? במידה וכן תסביר את זה.....(עזוב את הכסף נגיד לכולם היה את אותו הסכום).

ציטוט:
לארה"ב יש את הצבא הכי גדול בעולם וגם את הצבא הכי חזק בעולם
על כל טנק/מטוס/ספינה/חייל אחד שלנו יש להם 100
עוד פעם ארצות הברית הכי חזקה בעולם, השאלה לאסף מתייחסת גם אליך, בעצם לכל מי שמשתתף בדיון.
אנחנו ורוסיה כמו שציינתי אוכלים אותה בלי בעיה, גם בלי נשק כימי.

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום