הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

   
|!|

 
 
כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 15-07-06, 12:02   # 4
Bla123Bla
חבר פורום
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
גיל: 41
הודעות: 273

Bla123Bla לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Virtual NET
אוקיי, אז עכשיו כולנו צריכים לעצור את החיים שלנו בגלל המבצע הזה, לבכות, להיות בדיכאון ולא לעשות כלום? אתה ממש חכם, אני בטוח שזה בדיוק מה שצריך כדי לעודד את כל האנשים במדינה.
אני לא יודע אם ביצעת כבר את שירותך הנאמן למדינה, אך אני כן (משמע- יש לי רגש כבד אל החיילים שנמצאים שם)...וכן, צריך לעצור את החיים שלנו כי זה לא מבצע זו מלחמה. ושוב כן, צריך לבכות על החיילים שמתו כדי שאתה, אני וכל אחד פה יחיה. כן צריך לפחות להראות קצת דיכאון כאשר שלושה חיילים מוחזקים בידי האוייב כאשר אין לנו שמץ מה עלה/יעלה בגורלם. כן, צריך להיות חרדים כאשר אחינו שבצפון סופגים כמויות ענקיות של רקטות.

ובקשר למחמאה שנתת לי אז...
לפי דרך הבדיקה של המדינה והמבחנים שדורשות האוניברסיטאות (בגרויות, פסיכומטרי), כן אני חכם (עפ"י הציונים). נכון שזה לא באמת בודק חוכמה, אבל לפחות משהו.

אתה פה זה שממש חכם, בטוח שכל המדינה קוראת את דברי העידוד שכתובים פה בפורום. וכמו שאתה רואה, כל אתרי החדשות הגדולים והקוראים ממש שמים זין על זה שיובנטוס ירדה ליגה (17 תגובות על הכתבה ב-YNET, לעם ממש איכפת). מצידי שתרד 10 ליגות זה לא יעניין אותי במצב של מלחמה (זה לא עוד מבצע).

אולי ברגע שיפלו כמה טילים באזור המרכז אנשים יבינו שאנחנו לו בעוד מבצע.
  Reply With Quote
 

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)
 

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is מופעל
סמיילים הם מופעל
[IMG] קוד מופעל
קוד HTML מכובה

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:15.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ