|
|
|
|
# 1 |
|
הוסטסניון
|
חבל לקנות עכשיו מחשב חדש, ב-23 ליולי, יוצאים מעבדים חדשים של אינטל, זולים ומאוד שווים את המחיר.
|
|
|
# 2 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ממש לא, המעבדים החדשים יעלו בין 1800-2800 שקל אם אני לא טועה... זה ישר על ההתחלה. המחירים על המעבדים הקיימים בשוק לא ירדו לפחות לא משמעותית, אלו כבר עודפים מתחילים להיות. והמחירים לא יכולים לרדת הרבה מעבר למה שהם ירדו כבר... ואישית לא הייתי קונה נכון להיום כרטיס מסך למחשב כי הכרטיס שלך לא תומך ב - DX10 לפי מה שידוע לי, המשחקים שיצאו אחרי ויסטה יהיו מבוססים על DX10 לפחות רובם. זאת דעתי לפחות... אני הייתי מחכה עם זה קצת. ואם אפשר להביא לך עצה קטנה לפני שאתה מבקש ביקורת על מפרט, זה תפסיק להוסיף כל מיני שטויות ויתרונות לרכיבים. האנשים שנכנסים לפורום הזה בד"כ יודעים על הרכיבים האלו. זה שאתה רושם את זה זה רק לוקח לנו זמן אז תרשום רק דגמים וזהו. אף אחד לא מעוניין לקרוא עמוד שלם מלא בדברים מיותרים. יבגני |
|
|
|
# 3 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
1. אתה צריך ספק יותר רציני, זה ללא ספק חרא של ספק.
2. מעבד חלש מאוד! (יחסית למחיר) 3. אחד הלוחות הכי דפוקים שקיימים. 4. ערכת DC של 4GB? תן מכות למי שהציג לך את הערכה הדימיונית הזאת ותגיד לו לשים לך ערכה אמיתית של DC! אולי איזה G.Skill F2-6400PHU2-2GBHZ, משהו לפנים! יתן לך פי 10 יותר ביצועים. 5. קנה כמה רפטורים מהדור הישן של 74GB כל אחד, זולים ויתנו לך מהירות מפחידה. 6. כרטיס המסך הזה הוא אחד מהקניות הכי דפוקות שתעשה בחיים שלך, עולה בהרבה יותר מX1900XTX רגיל וסך הכל יש עליו מערכת קירור של 45$ Retail. |
|
|
# 4 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
ממה שאני הבנתי, ולפי התשובות שלך בפורום - ראיתי שאתה אדם שמאוד מתמחה בתחום החומרה ואתה ממש פריק. קראתי הרבה תגובות שלך בפורום וראיתי שאתה לא סתם עוד אחד שמגיב בלי לחשוב. אתה פשוט מבין בתחום הזה ולכן אני פונה אליך. תודה לך. Last edited by Homie; 12-07-06 at 19:49.. |
|
|
|
# 5 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 6 | |
|
חבר פורום
|
ציטוט:
חח תשיג מחשב יותר טוב ב 7 אלף תאמין לי..
|
# 7 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
למה נראה לך שביקשתי ממנו לבנות לי מפרט?? |
|
|
|
# 8 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עומרי או אף אחד אחד כאן לא מחוייב לעזור לך. יש כאלה שיעזרו לך בחינם, ויש כאלה שלא. אם תלך לחנות הם יתנו לך את הרכיבים שהם משתלמים להם למכור. אם אתה רוצה ייעוץ טוב תשלם למשהו מומחה ואז תקבל את מה שאתה רוצה. ולגאונים שחושבים שהמחירים ירדו בעת כניסה של המעבדים החדשים אתם טועים כפליים. משהו ממכם הסתכל בזמן האחרון על המחירים של המעבדים?? הם ירדו כמעט ב40-50 אחוז במחיר, מעבר לזה הם לא ירדו בזמן הקרוב. אם אתם רוצים להשתמש במעבדים החדשים זה יעלה לכם כל מעבד משהו כמו 2000 שקל ליחידה. מה שכן שווה לחכות שהמחירים של המעבדים החדשים התאזנו אבל זה עוד חצי שנה פלוס. יבגני |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|