|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מקווה מאוד שיאן יבוא להגיב כאן אני מת שיבוא להגיב כאן. אני רואה שאתם פותחים תחברה מחדש אם אני לא יקבל תכסף אני ידאג שאף אחד לא יקנה מכם אל תדאג לי. |
|
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ותאמים איומים לא עוזרים |
|
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מה הבעיה כבר להזמין לו את הדומיין? זה עולה גג 9$ וכאן זה נסגר למה אתה סתם ממשיך את זה? |
|
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה שאתם לא מבינים שSTAV הוא בכלל לא לקוח שלנו הוא לקוח של רייסליר שהיה על השרת שלנו (רייסילר של אורן מ HOSTET.NET) והוא קנה את הדומיין מאורן וסיכם את מה שהוא סיכם עם אורן וזלא עם יאן ויאן רק מנסה לעזור לו אז די עם החברה רעה ודברים כאלה |
|
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מזה קשור שהייתי לוקח של אורן, אני סיכמתי עם יאן ולא עם אורן לא שילמתי לאורן שקל על הדומיין הוא נתן לי פרטים של יאן ואמר לי לדבר איתו וסיכמתי עם יאן ואתם שקרנים, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח מנסה לעזור לי?!??!!?!?!? בגללו אני תקוע בלי דומיין ובלי כסף חתיכת שקרן פתולוגי היאן הזה. עריכה: ולא החברה לא רעה, היא גרועההההההההההההה ואני ידאג שלקוח אחד לא יהיה לכם. |
|
![]() |
# 6 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אתה מוכן בבקשה להפסיק לזרוק מילים? מה כבר אתה יכול לעשות? להגיד ל50 חבר'ה לא לקנות מהם? שמתוכם 20 לא יודעים מזה הוסט ו - 2 אולי יקשיבו לך? תפסיק לאיים. ולא שאני מצדיק את מה שהם עשו או לא עשו,אבל פשוט דיי,כי אתה יודע טוב מאוד שאתה לא יכול לעשות את זה. |
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
יאן גם חייב לי איזה
600 שקל ככה אם לא 800 ו 1000 אני מחכה כבר קרוב לחצי שנה אולי יותר |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תגיד אחי מה הקשר לדעת מזה הוסט ומה לא? אתה בא לבן אדם מספר לו תסיפור אומר לו יש עוד 100 חברות תקנה מהם רק לא מהחברה הזאת והם לא יקנו. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|