![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רק פורטוגל נשארה ? גרמניה מההתחלה סומנה שהיא תקח את הגביע ואם מישהו יעצור זה רק ברזיל. אז פתאום פורטוגל .. מי אלה פורטוגל ? הוציאו היום 0-0 מול אנגליה ב-10 שחקנים, רבו מכות מול הולנד .. חוץ ממלחמה אין להם משהו רציני להציע |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
פורטוגל - צרפת .. הסתבכת קצת ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
מתי המשחקי חצי גמר?
ביום שלישי? |
![]() |
![]() |
# 14 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
חח בהחלט הסתבך קצת ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
לא יודע מה איתכם
אני אישית פרשתי מלראות את המונדיאל גם ככה זאת שתזכה באלופת העולם לא תיהיה באמת אלופת העולם לדעתי נבחרת כמו פורטוגל היא לא אחת מ4 הטובות בעולם יש נבחרות טובות יותר... לא התמזל להם המזל כמו למשל ארגנטינה ספרד אנלגיה (כן אנגליה למרות ההפסד!) ברזיל לדעתי כבר לא תיהיה הרבה שנים אלופת העולם עד שיהיו חילופי דורות כל השחקנים עכשיו לא משחקים כמו שחקנים ברזיליים שכדורגל בישלהם זה הכול עכשיו זה רק הכסף זה משמניע אותם מקווה שאתם תהנו מאליפות העולם בכדורגל אני אהנה לי בחו"ל (טוב שאני לא יהיה בבית לראות תמונדיאל!)
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
וששנתיים ברציפות ברצלונה - צ'לסי נפגשו בשמינית גמר ליגת האלופות זה בסדר ? ואם גרמניה או צרפת יקחו, הם באמת אלופות עולם .. צרפת העיפה את ספרד וברזיל .. גרמניה תוכיח כמה היא חזקה מול איטליה ... (וגם העיפה את ארגנטינה ..) ולמי ששאל - גרמניה איטליה יום שלישי צרפת פורטוגל יום רביעי ... |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
מה זה כולכם קוטלים את האיטלקים יהיה פורטוגל איטליה בגמר מה אתם סתם מדברים
![]()
# 18 |
חבר על
|
בושה של משחק היה לברזיל לא היה כדורגל ברזילאי ביכלל!!!
איפה רונלדו שצריך אותו הבטטה הזה איפה זה רוברטו איפה כולם??? משחק של ביזיון וממש ממש כמעט הלכה הטלויזיה בגללי... אני אומר שפורטוגל חיות והיא יכולה לקחת את זה... גרמניה הלואי ולא תיקח אבל יש לה סיכוי גדול... בקיצור היה חרא של משחק לברזיל...איפה הכדורגל של פעם איפה??? חח טוב אני אמרתי את שלי... פיני שפדוב, freshserv.net. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
רק תזכרו בברזיל של ליפני 4 שנים
פחות כוכבים איזה כדורגל יפה היה להם רונלדיניו היה שחקן טוב אבל לא הכי ידוע שיחק בפרי סן ז'רמן (LOL פרננדז היה המאמן שלו) *ככה לפחות כמו שידוע לי עכשיו בברזיל כל אחד ואחד כוכב אין כזה דבר יותר מידיי כוכבים שמשחקים ביחד
![]() |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כן באמת חבל. רונלדיניו לבד מפרפר קבוצות שלמות חח =] הוא אחלה שחקן ויש לו שליטה מדהימה בכדור... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|