![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת PHP מוכשר לעבודות מזדמנות .
ערב טוב ,
אני פותח בקרוב מאוד עסק לפיתוח ובניית אתרים . הוא יעסוק בפיתוח ובניית אתרים עיסקיים בלבד . אשמח לקבל עבודות ולראות בערך מחירון +- ע"מ שאחליט מי יהיה מספיק טוב בשביל הלקוחות . אנא השאירו עבודות ומעט מידע עליכם . דרישות בסיסיות : *זמן פנויי *עדיפות ראשונית ללקוחות העסק *זמן אספקה מהיר *איכות גבוהה *מעל גיל 15 עדיף אפילו 16 ע"מ שרמת הרצינות תהיה גבוהה . בברכה , מאור . |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני מבין שאם אתה כתבת מחירון אז התמורה היא כספית...
אני מתכנת PHP HTML קצת JS עם SQL וCSS אך אני בן 14 עוד אין לי עבודות מכיוון שרק אתמול התחלתי לספק לאנשים מערכות אני היום מתחיל לעבוד על מערכת גדולה כשאני אסיים אני אפרסם את האתר { אם זה יעזור לך }
# 3 |
מ.תיכנות
|
אני בן [עוד חודש] 14, מתכנת Php ועובד בשימוש עם Sql, בעבודות אני משלב באתר CSS 2, XHTML 1.0 ועובד עם JS.
עכשיו, לא יודע איך זה עובד אצלך, אבל אם זה לפי וותק אז יש לי שנתיים בתחום. בקשר לעבודות, שני אתרים שאני בונה יעלו במספר הימים הקרובים [אני מקווה], admintalks.com, musiclub.co.il, ויש לי מספר מערכות שנמצאות על מחשבי [לכן אני לא יכול לתת קישור ישיר]. זמן פנוי אממ, יש לי שני מחשבים, המחשב של העבודות שלי פנוי בשבילי כל הזמן. אימייל: talproject@gmail.com בתודה, טל |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|