![]() |
# 11 |
חבר על
|
לא בעד ולא נגד .
כל אחד יעשה את מה שהוא רוצה . אני גם נגד אלה שעושים 10 שקל איחסון ו-40 שקל ריסיילר . ואני גם לא בעד אלה שעושים איחסון הכי פפשוט בעולם ב-30-50 שקל . צריכים להיתחשב בכל כיס בארץ . לדעתי, המחירי האיחסון והריסילרים אמורים להיות ככה: איחסון, לא לרדת מ-20 שקל בחודש . ריסיילר, לא לרדת מ-70-80 שקל בחודש . לדעתי אלה המחירים הכי סבירים, ונוחים שיכולים להיות . ירין, Office-Serv.
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
בעד
לא תצליח בחיים אבל אל משנה..
# 14 |
עסק רשום
|
אני לא כל כך בעד להצעה ..
אבל גם לא נגד.. לפי דעתי צריך רק להעלות תמחירים של שרתי איכסון... זה פשוט זול מידי 15 ש"ח.. מומלץ לעשות 20 עד 25 לא להגזים.. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בוא נעשה חישוב פשוט: לדוגמה חברות שמשכירות שרתים, P4 ממוצע וטוב יעלה בסביבות ה 600 ש"ח לחודש? כמה חשבונות יהיה להם עליו? 30? 40? נניח שעולה 20 ש"ח ל 200 מגה..וכל החשבונות הם חשבונות כאלו.. זה אומר שהם מכניסים 800 ש"ח לחודש.. רווח עצום, 200 ש"ח לחודש, אה? זו הסיבה העקרית לכך שיש דיי הרבה אנשים שלא מבינים מה עסקים כאלה בעצם עושים כאן ומה המטרה שלהם.. אבל לדעתי - כל עוד אתה ממשיך למכור במחירים כאלו אתה לא תתקדם לשום מקום. עדיין חושב שהמחירים האלו בסדר? |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
ההוסטינג בחו"ל זה לא מחירי זנות כי ההוסטינג אצלם לא שווה הרבה...השרתים שם והכל זול מבארץ...
כל אחת שרוצה למכור במחירי זנות היא תמכור במחירי זנות אם תבקשו ממנה ואם לא תבקשו ממנה...כל חברה יכולה לעשות את השיקול של עצמה בכמה היא תמכור את האחסון שלה. יום טוב!
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני בעד אבל זה לא ילך כי גם אם יגידו כן הם לא יעלו אפילו אם הם ירשמו שהעלו הם יורידו בטלפון
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חסום
|
זה לא חוקי לתאם מחירים
גם כל חברות האיחסון יכולות לקבוע שחבילה של 200 מגה תעלה 100 שקל לחודש ואז הקונה נדפק כי הוא חייב לשלם מחירים כאלה יקרים. לדעתי המחיר המינימלי צריך להיות 30 שקלים לחודש, פחות מזה זה כבר לא רווח |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר חדש
|
אני בעד אבל תחשוב רגע החברות ברשת יש בינינו תחרות וכל אחד רוצה להרוויח ושיהיו לו יותר לקוחות וזה לא ניראה לי בחיים שיקרה מצב כזה שכולם יעלו את המחירים בגלל זה תמיד יהיו אנשים שינצלו שכמה יעלו ועם ישארו וירוויחו אז לא ניתן לעשות דבר כזה..
|
![]() |
![]() |
# 20 |
кто ты?
|
כל אחד שיעשה משהו רוצה?
אתה רוצה למכור ביותר? תמכור ביותר, מה אתה מפחד שילכו ל"מתחרים" שלך בגלל המחיר? אז תבחר אחד מבין השניים, יש חברות שהצליחו גם עם מחירים גבוהים... ![]() [ לא דיברתי אל אף אחד, זה היה באופן כללי... ] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|