![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[תקלה] צורב לא קורא צרובים
![]() יש לי צורב של ASUS QuieTrack 52X32X52 קיצור, באתי לצרוב סרט לDVD אני מכניס דיסק לצריבה = רושם לי שאין דיסק בכונן. אמרתי לא יכול להיות הוצאתי ת'דיסק שברתי אותו.! הבאתי דיסק אחד ושוב פעם עושה לי שגיאה.. הייתי עייף הלכתי לישון, יום אחרי נזכרתי שיש לי איזו תוכנה באיזה דיסק שצרבתי לפני חודש וחצי בערך.. הכנסתי את הדיסק לצורב, הצורב מנסה לקרוא אבל הוא לא מצליח.. הכנסתי סתם דיסק של וינדוס מקורי-עובד, הכנסתי דיסק של חומרה-עובד.! מסקנה, הצורב קורא רק דיסקים מקוריים ולא דיסקים לצריבה או דיסקים צרובים.. (אל תגידו לי שאני צריך לקנות ג'וק ![]() יש למישו מושג מה עושים..?? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
הדיסק אולי היה DVD?
![]() חח בכל מקרה אם באמת יש בעיה תנקה את העינית, אם לא עוזרת קנה חדש. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
דיסק רגיל, וגם השאר זה דיסקים שאני צרבתי אם אותו צורב וניסתי גם אחרים. יש דיסק שמנקה את העינית, אפשר לרכוש אותו מכל חנות מחשבים לא? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
העינית נדפקה לך לפעמים ניקוי העינית עוזר
דגם הצורב נראה חדיש אולי יש עוד אחריות אז תחליף צורב עם אין תקנה חדש של NEC עם שנתיים אחריות או אפילו צורב DVD |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני יחפש את הקופסא שלו למטה אני אבדוק אם יש ביטוח. זה מהחברה ksp.co.il נראה לי שיש ביטוח.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בגלל זה אני לא סובל אותם. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הכי טוב תקנה צורב חדש וזהו.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חבל לקנות חדש
קפוץ לKSP ביום ראשון ותנסה להחליף אותו לא ממש צריך את האריזה בשביל להחליף מספיק הצורב עצמו + המדבקה שיש עליו עם המס' סידורי בכל אופן המחירים בKSP לפעמים זולים אך לא כדאי להסתכן איתם יותר מידי... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|