![]() |
# 441 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 442 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אתה כתבת את זה?? |
|
![]() |
# 443 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
יאפה אה? חח הצלחתי להפחיד כמה אנשים |
|
![]() |
# 444 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]()
# 445 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מראה על בעיה פסיכולוגית לדעתי לכתוב מכתב כזה...
למה לך להפחיד אנשים בכך שתמות? חוסר צומת לב? בלי לפגוע או משהו אבל זה מעשה ממש אדיוטי ושפל... |
![]() |
# 446 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל המכתב הזה עזר לי במשו, הייתי מזה עצבני חח אז התחלתי להוציא הכל.. (חלק משם לא נכון ממש רק הוספתי אם חבר כמה דברים ההורים שלי לא רואים ת'חדשות האלה חח) |
|
![]() |
# 447 | |
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
![]() אחח, שבת זה היום הכי יפה בשבוע בשבילי. אין טכנולוגיה, יש זמן למשפחה, יש זמן לקרוא ספרים, להתחבר לאני עצמי, להשלים שעות שינה.. אחח, שבת.. ![]() ![]()
mail: aszarf@gmail.com הרמיוני: "אם לא אכפת לכם אני הולכת לישון, לפני שעוד אחד מכם יעלה עם עוד רעיון מבריק שיגרום לנו להיהרג. או גרוע יותר, לסולק מבית הספר." רון: "משהו לא בסדר בסדרי העדיפויות שלה" (הארי פוטר ואבן החכמים) |
|
![]() |
# 448 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה גם מחשבה מהירה, וראש פתוח. איך מתכוננים לפסיכו טכני? עברתי בחיי כמה מבחני פסיכו טכני בזמן קצוב מאוד. להתכונן זה רק לנסות לפתור מבחנים, זהו. וזה דווקא יפה.
mail: aszarf@gmail.com הרמיוני: "אם לא אכפת לכם אני הולכת לישון, לפני שעוד אחד מכם יעלה עם עוד רעיון מבריק שיגרום לנו להיהרג. או גרוע יותר, לסולק מבית הספר." רון: "משהו לא בסדר בסדרי העדיפויות שלה" (הארי פוטר ואבן החכמים) |
|
![]() |
# 449 |
Permanently Banned
|
אחלה חופש!!!כיפי!
|
![]() |
# 450 |
משתמש - היכל התהילה
|
last day =]