![]() |
# 31 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אין משפט אחד בקוראן או בכל ספר אחר שרומז על יעוד כזה, מה שכן נכון זה שמנהיגים דתיים רבים (קיצוניים) מפרשים את הקוראן בצורה מעורפלת כך שישרת את מטרתם. בקוראן היהודים מופיעים כ"עם הספר" שהוא אחי האיסלם, לפי הקוראן אנחנו אחים אשר צריכים לחיות בשלום! בנוסף הקוראן בכללית תומך בהבנה, סליחה, אהבה וכו'... דווקא אצלנו (ביהדות) כתוב שבמשך תקופה ארוכה אחד מן העמים ישלוט בשני (לא בטוחים עדיין מי ישלוט במי). ציטוט:
ד"א רק שתדעו לא כתוב שום דבר בקוראן שישראל שייכת להם, פשוט במשך השנים "מקומות קדושים" נוצרו (עקב הכיבוש של הארץ בתקופת "עידן האור") והם רוצים את המקום לעצמם. |
||
![]() |
# 32 |
Permanently Banned
|
כן שמענו עלייך,מומחה לענייני דת.
אתה לא מבין שאם ערבי יראה אותך ברחוב תמיד יחשוב על איך להרוג אותך אין ערבי טוב,כולם פסולים בשבילי. ברוך גולדשטיין לעולם ועד !!! כהנא צדק !!!!! אז אם זה רשום ביהדות לך תהיה ערבי. Last edited by SaDi; 19-06-06 at 01:46.. |
![]() |
# 33 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
איסלם = דת. ערבים = אנשים ממוצא ארצות ערב. יש ערבים נוצריים, ואפילו יהודיים. |
|
![]() |
# 34 |
Permanently Banned
|
ומה אלו ארצות ערב?
אף פעם לא ראיתי בארצות ערב כנסייה..אתה ראית? ומה קשור ענייני דת? אנחנו מדברים על הקוראן אף פעם לא ידעתי שהקוראן שייך ליהודים או לנוצרים? אולי אתה שמעת? |
![]() |
# 35 |
משתמש - היכל התהילה
|
דווקא אני כן, וגם לא מעט בתי כנסת.
![]() ארצות ערב כוללות את ערב הסעודית, עיראק, תימן ועוד... אתה בעצם מנסה להגיד שכל היהודים שעלו מן הארצות האלו הם בעצם מוסלמים במסווה? והקוראן הוא ה"תנ"ך" של המוסלמים, קרואן = דת נטו. ערבים יש במגוון עדות. |
![]() |
# 36 |
Permanently Banned
|
הם המשך של דור יהודים שהיו בארצות ערב באותו הזמן והם עלו לארץ כי הרגישו לא בטוחים שם..
אתה עובר כבר לנושא אחר.. אני עפתי לישון ליל"ט. |
![]() |
# 37 |
חבר בקהילה
|
לא יודע כמה ממכם עשו בגרות בהיסטוריה
אבל גם היהודים עשו פעולות טרור (למרות שאנחנו לא מגדירים את זה כך) כנגד הבריטים בתקופת המנדט, במהלכם נהרגו רבבות אנשים
חבר על
|
ד"א
ככה מלחמת העולם השנייה התחילה, כל היהודים פסולים. נכון שאני לא בא להצדיק את מה שהפלסטינאים עושים אבל, זה נקודה למחשבה. |
![]() |
# 39 | |
משתמש - היכל התהילה
|
אם הייתי ראש עיריית שדרות, היייתי בוחר תאריך בקיץ שבו כל שדרות נוסעת למקום אחר .
כל אחד יסע לאיפה שבא לו, מי שאין לו כסף יקבל קצת כסף למלון זול במצפה רמון או משהו . שדרות תהיה ריקה ריקה ... (אולי פה ושם אנשים) שיתנו לפלסטינאים להשתלט, שהקאסמים יגיעו לתוך אשקלון ובהמשך לכיוון ת"א אולי הם יותר חשובים יעשו משהו ... ברצינות עכשיו ... אם אולמרט נשאר ראש ממשלה באמת שלא נשאר הרבה זמן ... שדרות תפונה, הפלסטינאים ישתלטו כמו על גוש קטיף, הקאסמים יגיעו לאשקלון יפנו איזורים באשקלון יגיעו לשאר האיזורים בינתיים כבר יהיה קאסם יותר משוכלל ולאט לאט המדינה נגמרת ... צחוק צחוק ... עניין של 10 שנים ואין מדינה (ואני עוד אופטימי) *וזה נשמע דעה של ילד קטן, אבל אם הייתי אומר לכם לפני 5 שנים : "יפציצו את גוש קטיף יפנו את גוש קטיף הקאסמים יגיעו לשדרות ולאשקלון ותושבי שדרות ירצו להתפנות" ודברים כאלה .. גם הייתם חושבים שזה דעה של ילד קטן אה ו- ציטוט:
תמשיך ככה, זה שעכשיו אתה גר בטח בצפון ת"א או משהו לא אומר שאתה לא יכול להכנס לאוטבוס ולגמור אתה יודע איפה ... אם היית גר בשדרות היית מדבר אחרת ... אבל אנשים כמוך בסוף משנים את הדעה מתישהוא ... רק שעד אז הם מעצבנים את כולם |
|
![]() |
# 40 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
הציעו להם להקים מדינה בשכנות לישראל, אבל הם דחו את העניין וביקשו ממדינות ערב להשמיד אותנו. כשפרצה המלחמה חלק מהערבים עזבו בתיהם בידיעה מוחלטת שזה עניין של כמה ימים עד שישראל תמחק והם יחזרו לבתיהם. אבל, לצערם, זה לא בדיוק קרה ומאז הם מבלים את חייהם במחנות פליטים ציטוט:
חסינות עניינית פוטרת את חבר הכנסת מאחריות פלילית או אזרחית על מעשים שעשה או דברים שאמר בעת מילוי תפקידו או למען מילוי תפקידו .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|