![]() |
# 5 | |||||
חבר פורום
|
יש פה כמה טעויות
יש פה כמה טעויות
סליחה שאני מתקן אבל.. אם מישהו יתחיל ללמוד מהמדריכים האלה HTML אז עדיף שהוא ידע את הצורה הנכונה של הדברים מהתחלה ולא יעבוד בצורה עקומה ורק אז ילמד לתקן את זה.. ציטוט:
המטרה של התגיות האלה זה לקבוע כותרות ראשיות, כותרות משניות וכו' עליהם עושים עיצוב CSS כללי בדרך ככל. להשתמש בהם בשביל לעשות גדלי כתב זה עבודה לא נכונה. בכותרת של דף נגיד, תעשה H1 בכותרת משנית H2 ובמשנית של משנית H3, בשביל סתם לעשות גודל טקסט משתמשים בSPAN עם STYLE.. ציטוט:
תגית font לא תקנית עדיף להגדיר עם CSS משהו לכל הדף, ואם צריך למילה אחת בנפרד אז עושים span עם STYLE מתאים. ציטוט:
במקום B בתקני זה strong במקום U עושים ins במקום I עושים em s ו- tt אני לא זוכר מה התחליף שלהם, כי אני לא משתמש בהם, אבל נראה לי שגם הם לא תקניות. ציטוט:
עושים עם CSS על כל הדף אם זה מה שצריך או div עם style מתאים P זה לא בשביל לקבוע מקום. הדבר האימיתי שתגית P אמורה לעשות זה לציין פסקה, אם למשל יכנס עיוור לאתר והדפדפן שלו יקריא לו את הטקסט אז הוא יעשה הפסקה קטנה בכל פסקה, ומשתמשים בתגית כדי לאפשר לעוורים לגלוש בשביל לשים טקסט בכיוונים שונים עושים בדיוק אותו דבר כמו שאמרי על CENTER ציטוט:
![]()
Tags |
מדריך html, מדריך למתחילים |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|