![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אך זה ממש לא המקום להעיר הערות כאלה, במיוחד כשאתה מעוניין להרוס לי הכל. |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
פוטושופ ופלאש עולים היום לא קצת, אך תתפלא ויש כמו שכתבתי "פראיירים" כמוני שמוכנים לשלם בשביל להיות חוקיים, אם תתפתח למשהו רציני תבין שזה לא משחק מה שאתה עושה עכשיו ואני פשוט לא מבין איך נותנים לזה יד בפורום חוקי.
אני לא אריב איתך כי לא משנה מה יהיה אני אצא צודק בעניין, להרוס יותר ממה שהרסת לעצמך בנושא אני לא יכול. |
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 25 |
אחראי פורום
|
שלום,
אני מעוניין לקבל הצעת מחיר להדפס פלאיירים (אני מביא את הפלאייר מעוצב ורוצה הדפסה). גודל הפלאייר כמו פה - http://www.beesites.co.il/flier1-200606.jpg (בני, אם יש התנגדות שאני משתמש בפלאייר שלך לתצוגת הגודל שלח ה"פ ואוריד). כמות: הצעת מחיר ל500 ול1000. צבעים: הצעת מחיר לפלאייר - 2 צדדים עם רקע מלא ועל צד אחד יש על הרקע כתוב. הצעת מחיר לפלאייר - צד אחד עם רקע מלא ועליו כתוב (צד שני לבן). הפלאיירים - מבריקים (מבחינת דף - חלק כמו של ספר אזרחות חדש ). הצעות מחיר למייל בלבד admin@freshserv.net זמן אספקה, אני לא בא לקחת את הפלאיירים, מעוניין שישלחו לי בדואר רשום. תודה, המשך יום נעים.
# 26 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
לפי דעתי, סתם בזבוז תלכו לבית דפוס תשלמו יותר אבל הכל יהיה טוב ויפה.
פה גם אין אפשרות לחלק בעצמך את הפלאיירים. קח בחשבון שהרבה מאוד חברות הולכות על חוקי כיום. לפי דעתי קודם כל תרשם אחר כך תארגן הכל במסודר ושהכל יהיה טוב תצא לדרך. אבל מה נשאר לי להגיד? שיהיה המון בהצלחה בעסק.
# 27 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מזה הקנאות הזאת, אתה רוצה להוית יותר טוב? תעשה את זה בעיצובים מה איכפת לך תוכנה חוקית לא חוקית והוא רשום כעסק אז הוא מטורף שיגנוב לכם את הכסף ובלאגן ואם התוכנה שלו חוקית והעסק רשום אז זה בסדר והתוצאות יהיו יותר ברמה כי היא חוקית. להפך! תוכנה חוקית אתה גם תצטרך לשלם על כל פונט שלך ועל כל מברשת! כזו תוכנה לא חוקית יש לך מגוון ועבודות ברמה יותר גבוהה. יאללה די להיות שוטרים.
![]() |
# 28 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 29 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
פליירים נניח כמה עולה החלוקה כמה עולה ההדפסה כמה עולה העיצוב? כנל לגבי הכרטיסי ביקור וכו' ציטוט:
Last edited by snow; 10-06-06 at 16:20.. |
||
![]() |
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
פשוט מאוד תמצא בית דפוס זול וטוב ופשוט תעלה את המחיר ותוסיף עוד את המחיר של העיצוב וזהו
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|