הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 06-06-06, 16:49   # 16
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MaorD
אתה לא שם לב למה שאני כותב אני לא מתכוון בכלל למחיר .
אני מתכוון לכך שאני צריך "לרקוד" לפי ה"חליל" שלך .
אתה דורש מינימום 25 סולטים - עם כל הכבוד אם אני רוצה לפתוח לעצמי ולעוד מספר חברים
וונטרילו קטן אני לא הולך לעשות את זה לפי ה"חליל" שלך וללכת על 25 סולטים וכך להוציא בעצם 25 ש"ח מהכיס שלי .
שלא נדבר על כך שבכל מקום טוב שיש תחרויות - תחרות תורמת להורדת מחירים .
הורדת מחירים = יותר רכישות ->> יותר כסף ויותר משתמשים בוונטרילו .

לא אמרתי שיש לי רישיון לגנוב מאותם וונטרילו אבל רק שתדע שאם אתה מדבר כל כך על ייבואנים
אז אותו אדם פרטי שיש לו את היכולת הכספית כן יכול לפנות ישירות ליבואן ולהכניס את עצמו כיבואן
רישמי גם הוא כך שישנה תחרות וזה מעולה .

בברכה ,
מאור .
היי מאור,

אם אתה רוצה לפתוח שרת קטן למטרות פרטיות אתה לא צריך אותי או לשלם רישיון. אתה יכול להוריד את גירסת הניסיון, שמציעה 8 משתמשים בחינם.

לגבי הגבלת המינימום של 25 סלוטים. מכיוון שאנחנו באמת מוכרים את השרתים בלי יותר מדי רווח, והם רצים אצלנו, אני חושב שמינימום של 25 הוא הגיוני.

סה"כ המצב הוא כזה שבו המחירים של הוונטרילו בארץ מאד נמוכים (ביחס לחו"ל), כך שאין יותר מדי בשר בתחום הזה, וגם הריסלרים שלנו ברובם לא יאהבו את הרעיון של מכירת שרתים קטנים יותר (מאותה סיבה - אם הם ימכרו שרת ב 15 ש"ח שעלה להם 12 ש"ח הרווח נמוך מאד פר מכירה. היום הם מוכרים שרת ב 25 ש"ח והוא עולה להם 17.5 ש"ח). האפשרות היחידית למכור שרתים קטנים יותר היא אם תהיה עליה של המחירים.

לגבי הנושא של לעבוד עם מפיץ אחד או עם כמה מפיצים - אלה שיקולים שתלויים בהרבה גורמים, ועליהם מחליטים בוונטרילו. יש הרבה מאד חברות שעובדות עם מפיץ אחד בכל מדינה, ויש הרבה מאד חברות שעובדות עם כמה מפיצים בכל מדינה. יש יתרונות לכאן ולכאן, ציינתי כמה מהם בראשית האשכול - אבל זה באמת מעבר למטרות האשכול.
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום